Her er en lækker opskrift på tortellini med oksekød og grøntsager. En dejlig pastaret, som alle kan lide, og retten er meget nem at lave.
Tortellini med oksekød og grøntsager er en lækker pastaret til aftensmad, og den smager forrygende godt.
Retten kan laves med hjemmelavet tortellini, men du kan også bare købe dem i supermarkedet. Har du mod på de hjemmelavede, kan du starte med at at lave din egen pastadej her.
Det betyder ikke så meget hvad de er fyldt med, og mængden af ingredienser i kødsovsen kan også varieres. Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift med tortellini
Tortellini med oksekød og grøntsager
Ingredienser
- 400 gram tortellini
- 400 g hakket oksekød
- 1 rødløg - finthakket
- 1 lille squash - skåret i kvarte skiver
- 200 g champignon - i skiver
- 1 chili - rød chili, udkernet og finthakket
- 4 fed hvidløg - knust og finthakket
- salt og friskkværnet peber
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl mornaysauce
- 1 potte basilikum
- parmesanost
Sådan gør du
- Varm lidt olie op i en gryde og sauter hakket løg, til de bliver bløde. Men uden at tage farve.
- Tilsæt hakket oksekød, krydr med lidt salt og friskkværnet peber og lad det svitse, til kødet tager farve og er smuldret.
- Kom champignon ved, lad dem stege med den væske de afgiver er kogt helt ind igen.
- Tilsæt squash, hvidløg, hakkede tomater, basilikum, salt og friskkværnet peber - rør i det og lad det stege i ca. 10 minutter.
- Hæld mornaysauce ved og lad det varme igennem og smag til.
- Kog tortellini efter anvisning på emballagen i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad dem dryppe lidt af.
- Vend de friskkogte tortellini i pastasaucen, og så er din pastaret klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Video
Noter
Tortellini med oksekød og grøntsager serveres straks, og drysses med reven parmesanost.
Et godt stykke ciabatta passer perfekt til.
Se flere lækre pastaretter:
Pernille Jensen
På hvilket tidspunkt i processen skal chilien i? Det fremgår ikke af fremgangsmåden 🙂