Sauterede grøntsager er sundt tilbehør til bøf. Her er en hurtig kombination af friske forårsløg, squash og tomater smagt til med krydderier.
Hvad er det bedste tilbehør til bøf? Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg synes en omgang sauterede grøntsager passer perfekt til bøffen.
Her har jeg sauteret forårsløg, rødløg, squash og dejlige tomater, som er smagt til med frisk oregano og timian.
Det giver en friskhed og smag, der er en god ledsager til bøfferne.
Husk ikke at stege grøntsagerne for længe - de skal helst have lidt bid og sprødhed.
Opskrift på sundt tilbehør til bøf
Tilbehør til bøf: Sauterede forårsløg, squash og tomater
Ingredienser
- 1 squash - i mundrette stykker
- 1 bundt forårsløg - deles i 3 stykker
- 1 rødløg - grove stykker
- 12 San Marzano tomater - i halve
- oregano
- timian
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Vask grøntsagerne grundigt.
- Skær squash i tykke skiver, som du deler i kvarte.
- Skær rødløg i grove stykker, og skær top og bund af forårsløgene. Del dem i tre stykker.
- Tomaterne deler du i halve.
- Kom en god klat smør på en varm pande, og lad det bruse af. Panden skal være godt varm, da du ellers risikerer, at grøntsagerne begynder at koge i stedet for at blive sauteret.
- Kom alle grøntsagerne i panden, og ryst den rundt.
- Ryst jævnligt, og sauter de friske grøntsager i 3-4 minutter. Ikke længere, da de skal være frisk og med lidt bid og friskhed i smagen. De skal ikke steges "trætte".
- Kom lidt frisk oregano og timian på. Har du ikke du ikke friske krydderurter, kan du sagtens også bruge tørrede.
- Drys med en lille smule salt, og giv grøntsagerne nogle gode vrid med peberkværnen.
Få tilsendt opskriften på mail
Server eventuelt grøntsagerne til en god bøf med jordskokker i sennepsfløde. Her er en opskrift på en super engelsk bøf.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: