• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Tykstegsbøffer - sådan steges en tykstegsbøf

Tykstegsbøffer - sådan steges en tykstegsbøf

tykstegsbøffer serveret med persillesmør
4.5 fra 23 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
84
SHARES
FacebookMessenger84PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. november 2023 - Udgivet: 23. april 2022

Min opskrift på tykstegsbøffer, der kan tilberedes på enten pande eller grill. Bøfferne skal steges nogle få minutter, og er nemme at lave.

Tykstegsbøffer er fine bøffer, der skæres ud af tykstegsfilet.

Typisk vejer bøfferne omkring 200 gram pr. styk, og de er normalt ca. to centimeter tykke. Eller rettere: Sådan bør det være, men ofte ser man disse steaks skåret mindre ud, helt ned til under 150 gram pr. styk.

En tykstegsbøf smager fremragende, men du må ikke stege den for meget, da den så hurtigt bliver tør og sej.

Generelt er tykstegsbøffer klar, når der begynder at pible saft op fra bøfferne, og så tages de straks af panden eller grillen.

Tykstegsbøfferne er typisk lidt billigere end andre udskæringer til bøf, så her kan du altså få en god bøf til en god pris. Se mere indhold:

  • T-bone på grill - guide til den perfekte T-bone
  • Cote de boeuf i ovn med hvidløg og rosmarin
  • Snyde bearnaise på 2 minutter - lavet med stavblender

Opskrift på tykstegsbøf

tykstegsbøffer serveret med persillesmør
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Tykstegsbøffer

4.53 fra 23 stemmer
Min opskrift på tykstegsbøffer, der kan tilberedes på enten pande eller grill. Bøfferne skal steges nogle få minutter, og er nemme at lave.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 270
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 tykstegsbøffer - på ca. 200 gram pr. styk
  • Lidt olivenolie
  • flagesalt
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Tykstegsbøffer duppes tørre med et stykke køkkenrulle.
    tykstegsbøffer fakta
  2. Smør bøfferne med en smule olivenolie, og krydr derefter med flagesalt og friskkværnet peber. Lad nu gerne bøfferne hvile i 10 minutter.
    tykstegsbøffer krydres med salt og friskkværnet peber
  3. Nu er der to måder at tilberede dine tykstegsbøffer på. Enten kan du grille bøfferne ved en god og direkte varme, eller du kan stege dem på en varm pande i lidt smør. I begge tilfælde er stegetiden ca. 2-4 minutter ialt. Altså 1-2 minutter på hver side, afhængig af hvor tyk din tykstegsbøf er. Du skal aldrig stege tykstegsbøfferne for længe, da de så nemt bliver tørre og triste.
    tykstegsbøf på grillen
  4. Tag de færdigstegte bøffer af varmen, og lad dem hvile fem minutter inden servering.

Næringsindhold

Kalorier: 270kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Tykstegsbøffer kan evt. serveres med persillesmør på toppen, som lige gnides rundt og derefter smelter ned over kødet.

Pommes frites i ovn passer også perfekt til en tykstegsbøf sammen med med broccoli- og blomkålssalat. God appetit.

Her er der i øvrigt mere inspiration til din grillmad.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Forsiden lige nu

billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
tex mex kylling
Tex Mex kylling→ Se opskriften
Billede med brunchæg i ovn
Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form→ Se opskriften
Billede af pighvarsalat.
Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk→ Se opskriften
billede med rabarbermuffins
Rabarbermuffins: 12 luftige muffins med rabarber→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
billederesultat for svinemørbrad med honning og soja
Svinemørbrad med honning→ Se opskriften
Salat med kogte kartofler
Salat med kogte kartofler, asparges og radiser→ Se opskriften
billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg→ Se opskriften
Pandekageroulade
Pandekageroulade med jordbær→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required