Her får du min opskrift på verdens nemmeste snyde bearnaise, der aldrig svigter. Den nemme bearnaise laves på 2 minutter med en stavblender.
Snyde bearnaise er en lækker og luftig bearnaise til dig, der ikke orker at stå og piske som en sindssyg i en gryde.
Eller som bare er bange for, at den legendariske bearnaise sovs skal skille, mens du desperat forsøger at kørt den franske sauce i hus.
Bevares, man kan da sagtens lave en god bearnaise der ikke skiller, eventuelt ved at lave den som bearnaise sous vide.
Men med denne opskrift er det simpelthen bare en bearnaise-to-go, lige ud af landevejen. Og den tager ikke mere end et par minutter at lave.
Snyd heller ikke dig selv for flere lækre sovseopskrifter her.
Opskrift på snyde bearnaise
Opskrift udviklet af:
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 200 gram smør
- 2 pasteurisede æggeblommer - eller to friske
- 1 spiseskefuld bearnaise essens - hjemmelavet eller købt
- 1 spiseskefuld citronsaft - friskpresset
- 1 potte estragon
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Kom smør i en lille gryde og kog det op. Ønskes en lidt tyndere bearnaise, kan du tilsætte 50-100 gram bouillon til smørret.
- I beholderen til din stavblender kommes æggeblommer sammen med bearnaise essens og lidt friskpresset citronsaft. Kom også ca. 2 spiseskefulde estragonblade ved.
- I en tynd stråle blendes smør (og evt. bouillon) nu ind i din snyde bearnaise. Smages til med salt og friskkværnet peber. Der kan også tilsættes lidt mere bearnaise essens, hvis du ønsker din snydebearnaise mere syrlig.
- Hak 2 spiseskefulde estragon blade, og vend dem i til sidst.
Næringsindhold
Se hvad opskriften indeholder.
Video
Note
Bum! Så er der snyde bearnaise, der aldrig slår fejl. Og så meget snyd er det altså heller ikke.
Det er stadig en meget lækker og luftig bearnaise, der gør sig super godt til bøffer, oksefilet, culotte og meget andet.
Se mere indhold her:
Pia Ramsing
Hvor mange personer er opskriften til?
Winnie
Tak for mange gode opskrifter. Især snyde bearnaise sovs er så god
Natasja
Husk at skrive at den skal blendes godt. Elsker hjemmelavet bearnaise uden besvær
Peter Bro
Hej Holger
En fantastisk hjemmeside som jeg bruger rigtig meget til inspiration. Tak for den. Snydebernaise - kan den evt. varmes op dagens efter, eller kan den fryses?
Mvh Peter Bro
Stine
Hvilken slags bouillon skal det være? 🙂
Mvh Stine
Alberte
Hej Holger,
Skal smør og bouillon køle af inden det blendes med æggeblommerne?
Vh Alberte
Holger Rørby Madsen
Hej Alberte
Nej, det skal den ikke, men husk at piske den i gradvist i en tynd stråle 🙂
Alt det bedste
Holger