Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Stegte tapas peber - Pimientos de Padrón

Stegte tapas peber - Pimientos de Padrón

De stegte tapas peber er lækre blot som de, men de kan også anvendes som tilbehør til blandt andet kylling. De går også under navnet pimientos de padrón, og steges i lidt olivenolie. Foto: Madensverden.dk.
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
22
SHARES
FacebookMessenger22PinterestEmailSMS

Stegte tapas peber, der oprindeligt hedder Pimientos de Padrón, er super lækre som hapser til tapas eller som tilbehør til andre retter.

Tapas peber alias Padrón peber er en lækkerbisken, der samtidig kan tilberedes på få minutter. Og så er de tilmed sunde.

De små peberfrugter er lidt bitre i rå tilstand, men de opnår en sødme under tilberedningen, og har i det hele taget en skøn smag.

Server dem til en middagsret eller brug dem som snacks til en kølig hvidvin eller en spansk rødvin.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på padron - tapas peber

Tapas peber

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 7 minutter min
Samlet tid: 12 minutter min
Stegte tapas peber, der oprindeligt hedder pimientos de padrón, er super lækre som hapsere til tapas eller som tilbehør til andre retter.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Spansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g pimientos de padrón
  • 1 spsk olivenolie
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  1. De små peberfrugter skylles og dryppes helt tørre, så der er ikke vand ved dem når de skal på panden.
  2. Varm en pande op ved en god varme, og kom en sjat olivenolie på.
  3. Læg peberfrugterne på panden, og steg dem nu i cirka fem minutter.
  4. Undervejs vender du peberfrugterne rundt nogle gange, eventuelt blot ved at ryste panden.
  5. Krydr dine tapas peber med salt, og så er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier124kcalKulhydrater0.1gProtein0.01gFedt14gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt10gNatrium0.3mgKalium2mgKostfibre0.02gSukker0.02gVitamin A4IUVitamin C1mgCalcium0.2mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Man skal dog være opmærksom på, at nogle enkelte padrons pludselig kan have en mere chiliagtig og stærkere smag, men det er der jo også en vis charme ved.

Du kan også bage de små peberfrugter i ovnen, hvor du lægger dem på en bageplade med bagepapir.

Dryp dem med olie og bag dem under grillen i ovnen i nogle få minutter indtil de er færdige. Drysses med salt.

Tapas peber spises hele, hvor du tager fat i stilken og spiser løs som hapsere. Stilken skal du selvfølgelig ikke spise, og du kan med fordel også undgå kernerne.

De små peberfrugter er blandt andet gode som tilbehør til stegt kylling og spanske paprikakartofler Patatas bravas.

Relaterede opskrifter er ovnbagte peberfrugter og farserede peberfrugter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required