• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Stegte tapas peber - Pimientos de Padrón

Stegte tapas peber - Pimientos de Padrón

De stegte tapas peber er lækre blot som de, men de kan også anvendes som tilbehør til blandt andet kylling. De går også under navnet pimientos de padrón, og steges i lidt olivenolie. Foto: Madensverden.dk.
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
22
SHARES
FacebookMessenger22PinterestEmailSMSSubscribe

Stegte tapas peber, der oprindeligt hedder Pimientos de Padrón, er super lækre som hapser til tapas eller som tilbehør til andre retter.

Tapas peber alias Padrón peber er en lækkerbisken, der samtidig kan tilberedes på få minutter. Og så er de tilmed sunde.

De små peberfrugter er lidt bitre i rå tilstand, men de opnår en sødme under tilberedningen, og har i det hele taget en skøn smag.

Server dem til en middagsret eller brug dem som snacks til en kølig hvidvin eller en spansk rødvin.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på padron - tapas peber

De stegte tapas peber er lækre blot som de, men de kan også anvendes som tilbehør til blandt andet kylling. De går også under navnet pimientos de padrón, og steges i lidt olivenolie. Foto: Madensverden.dk.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Tapas peber

5 fra 2 stemmer
Stegte tapas peber, der oprindeligt hedder pimientos de padrón, er super lækre som hapsere til tapas eller som tilbehør til andre retter.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 7 minutter min
Samlet tid 12 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Spansk
Kalorier: 124
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 200 g pimientos de padrón
  • 1 spsk olivenolie
  • flagesalt

Fremgangsmåde
 

  1. De små peberfrugter skylles og dryppes helt tørre, så der er ikke vand ved dem når de skal på panden.
  2. Varm en pande op ved en god varme, og kom en sjat olivenolie på.
  3. Læg peberfrugterne på panden, og steg dem nu i cirka fem minutter.
  4. Undervejs vender du peberfrugterne rundt nogle gange, eventuelt blot ved at ryste panden.
  5. Krydr dine tapas peber med salt, og så er de klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 124kcalKulhydrater: 0.1gProtein: 0.01gFedt: 14gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 10gNatrium: 0.3mgKalium: 2mgKostfibre: 0.02gSukker: 0.02gVitamin A: 4IUVitamin C: 1mgCalcium: 0.2mgJern: 0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Man skal dog være opmærksom på, at nogle enkelte padrons pludselig kan have en mere chiliagtig og stærkere smag, men det er der jo også en vis charme ved.

Du kan også bage de små peberfrugter i ovnen, hvor du lægger dem på en bageplade med bagepapir.

Dryp dem med olie og bag dem under grillen i ovnen i nogle få minutter indtil de er færdige. Drysses med salt.

Tapas peber spises hele, hvor du tager fat i stilken og spiser løs som hapsere. Stilken skal du selvfølgelig ikke spise, og du kan med fordel også undgå kernerne.

De små peberfrugter er blandt andet gode som tilbehør til stegt kylling og spanske paprikakartofler Patatas bravas.

Relaterede opskrifter er ovnbagte peberfrugter og farserede peberfrugter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Forsiden lige nu

hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften
nem aftensmad
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
Svinemørbrad med champignonsovs opskrift
Svinemørbrad med champignonsovs→ Se opskriften
billederesultat for burritos
Burritos→ Se opskriften
nem pastaret
Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter→ Se opskriften
billede med italiensk focaccia brød
Italiensk focaccia brød med rosmarin og olivenolie→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required