Grillet snackpeber er hurtig at tilberede på grillen, og i denne opskrift er den grillede snackpeber vendt med æbleeddike, oregano og rapsolie.
Grillet snackpeber er det perfekte tilbehør til mange retter med kød, herunder en god, grillet bøf fra grillen. Som også røde peberfrugter er.
Men hvad er egentlig forskellen på snackpeber og rød peberfrugt? Der er ikke de store forskelle, og de er i nær familie med hinanden.
Begge indeholder da også store mængder C-vitaminer, faktisk mange flere end eksempelvis appelsiner. Så der er mange gode grunde til at smide snackpeber på grillen.
Samtidig er de hurtige at tilberede på grill, da de blot skal have få minutters direkte varme.
Snackpeber opbevarer du bedst i køleskabet, hvor de kan holde sig i op til en uge i grøntsagsskuffen. De er i øvrigt også egnede til fryseren, men her bliver de noget bløde når de tages op.
Til grillet snackpeber til fire personer skal du bruge:
4 store, flotte og økologiske røde snackpebere
2 spiseskefulde rapsolie
2 spiseskefulde æbleeddike
1 spiseskefuld oregano
Salt
Sådan laver du grillet snackpeber:
Skær toppen af snackpeberne, og flæk dem på langs med en skarp kniv. Fjern kerner og hinden, og læg dem i en stor skål.
Kom rapsolie, æbleeddike, tørret oregano og lidt salt over, og vend det godt rundt, så du får fordelt smagsstofferne godt på alle stykker snackpeber.
Lad dem trække i 10-15 minutter.
Grillet snackpeber tilberedes ved direkte varme, men pas på grillen ikke er FOR varm. Jeg plejer at grille dem ved en lav til middel varme i min gasgrill, og her skal de have omkring tre minutter på hver side.
Snackpeberne skal blot have lidt farve og falde lidt sammen, så er de klar til servering.
Anret dem friske og varme - direkte fra grillen.
Comments
No Comments