Her får du min opskrift på stegt flæsk i airfryer. En nem fremgangsmåde, hvor flæskeskiverne bliver sprøde og lækre i airfryeren.
Stegt flæsk i airfryer kan man hurtigt blive afhængig af, da du her får virkelig sprøde og lækre stykker kød til din aftensmad.
Stegt flæsk er jo kåret som Danmarks nationalret, og flæsket bliver bestemt ikke dårligere af, at blive tilberedt i en airfryer.
Opskriften er beregnet som aftensmad til to personer med 5 skiver flæsk til hver.
Se også mine opskrifter på:
Opskrift på stegt flæsk i airfryer
Stegt flæsk i airfryer på 25 minutter - nem og lækker opskrift
Ingredienser
- 10 skiver flæsk
- salt og friskkværnet peber
- 2 træspyd
Fremgangsmåde
- Til stegt flæsk i airfryer starter du med, at krydre flæskeskiverne med salt og peber.
- Træk så flæskeskiverne på to træspyd, så de kan stå op i airfryeren. På den måde kan luften ventilere rundt om kødet.
- Læg forsigtigt flæskeskiverne ned i kurven i din aifryer.
- Giv dem 25 minutter ved 200 grader.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Så nemt er det, at lave stegt flæsk i airfryer, og flæskeskiverne serveres straks.
Tilbehør er selvfølgelig kogte kartofler og en god persillesovs. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Annette Peters
Hej Holger.
Vi behøver ikke at bruge spyd til flæsket. Har en Ninja Foodi 10,4 og den er fantastisk 🥰. Følger dog ellers altid dine skønne opskrifter.
Inga Grøn
Super dejlig sprøde stykker flæsk. Det er ikke sidste gang vi laver dem på den måde.
Janni
Hej Holger
Hvis ens ovn indebære airfryer funktionen skal kødet stadig på spyd eller kan man godt lægge det på bagepapir på 200 grader i 25 minutter eller anbefaler du også spyd til det?
Mvh
Janni
Klaus Hansen
Jeg forstår heller ikke helt, at du lægger flæsket med sværen nedad?
Jeg ville til hver en tid sørge for at flæsket stod med sværen opad.....
Er du sød at forklare nærmere?
Har I øvrigt lige stegt noget flæsk i min airfryer. Sværen blev sprød, men kødet var for tørt.
Jeg antager at årsagen til det tørre kød var, at for meget fedt var stegt væk, fordi jeg havde givet flæsket for lang tid i fryeren.
vh Klaus, Slagelse
Poul Frank Petersen
Forstår heller ikke hvorfor sværest skak vende ned af
Holger Rørby Madsen
Hej Poul
Jeg synes sværen bliver lidt sprødere, men du kan sagtens også vende dem opad 🙂
Alt det bedste - og godt nytår
Holger
Alice
Du lægger spydene i med sværen nedad. Vender du dem på et tidspunkt under stegningen?
Mvh Alice
Carina
Hej Holger.
Endnu en spændende opskrift fra dig 😊
Hvilken airfryer bruger du? Tænker i forhold til hvis man har en med over og under varme og du ikke har. Så skal der jo reduceres lidt.
De bedste hilsner Carina
Holger Rørby Madsen
Hej Carina
Mange tak for de pæne ord 🙂
Det er rigtigt. Der er efterhånden en hel del forskellige modeller på markedet, men jeg har en Philips XL, som jeg synes fungerer godt.
Alt det bedste
Holger