• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Stegt flæsk i airfryer på 25 minutter - nem og lækker opskrift

Stegt flæsk i airfryer på 25 minutter - nem og lækker opskrift

stegt flæsk i airfryer
5 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.9k
SHARES
FacebookMessenger1.9kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  7. juni 2024 - Udgivet:  24. september 2023

Indhold

  1. Her får du min opskrift på stegt flæsk i airfryer. En nem fremgangsmåde, hvor flæskeskiverne bliver sprøde og lækre i airfryeren.
  2. Opskrift på stegt flæsk i airfryer
  3. Stegt flæsk i airfryer på 25 minutter - nem og lækker opskrift
  4. Tips

Her får du min opskrift på stegt flæsk i airfryer. En nem fremgangsmåde, hvor flæskeskiverne bliver sprøde og lækre i airfryeren.

Stegt flæsk i airfryer kan man hurtigt blive afhængig af, da du her får virkelig sprøde og lækre stykker kød til din aftensmad.

Stegt flæsk er jo kåret som Danmarks nationalret, og flæsket bliver bestemt ikke dårligere af, at blive tilberedt i en airfryer.

Opskriften er beregnet som aftensmad til to personer med 5 skiver flæsk til hver.

Se også mine opskrifter på:

  • Flæskesteg i airfryer
  • Stegt flæsk med persillesovs
  • Stegt flæsk i ovn
  • Farsbrød i Airfryer

Opskrift på stegt flæsk i airfryer

stegt flæsk i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Stegt flæsk i airfryer på 25 minutter - nem og lækker opskrift

4.96 fra 25 stemmer
Her får du min opskrift på stegt flæsk i airfryer. En nem fremgangsmåde, hvor flæskeskiverne bliver sprøde og lækre i airfryeren.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 777
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 10 skiver flæsk
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 træspyd

Fremgangsmåde
 

  1. Til stegt flæsk i airfryer starter du med, at krydre flæskeskiverne med salt og peber.
  2. Træk så flæskeskiverne på to træspyd, så de kan stå op i airfryeren. På den måde kan luften ventilere rundt om kødet.
  3. Læg forsigtigt flæskeskiverne ned i kurven i din aifryer.
    skiver af flæsk i kurv til philips airfryer
  4. Giv dem 25 minutter ved 200 grader.

Næringsindhold

Kalorier: 777kcalProtein: 14gFedt: 80gMættet fedt: 29gFlerumættet fedt: 8gEnkelumættet fedt: 37gKolesterol: 108mgNatrium: 1211mgKalium: 278mgVitamin A: 15IUVitamin C: 0.5mgCalcium: 8mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så nemt er det, at lave stegt flæsk i airfryer, og flæskeskiverne serveres straks.

Tilbehør er selvfølgelig kogte kartofler og en god persillesovs. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Annette Peters

    oktober 23, 2024 at 6:38 pm

    Hej Holger.
    Vi behøver ikke at bruge spyd til flæsket. Har en Ninja Foodi 10,4 og den er fantastisk 🥰. Følger dog ellers altid dine skønne opskrifter.

    Svar
  2. Inga Grøn

    juni 27, 2024 at 6:51 pm

    Super dejlig sprøde stykker flæsk. Det er ikke sidste gang vi laver dem på den måde.

    Svar
  3. Janni

    december 05, 2023 at 7:34 am

    Hej Holger

    Hvis ens ovn indebære airfryer funktionen skal kødet stadig på spyd eller kan man godt lægge det på bagepapir på 200 grader i 25 minutter eller anbefaler du også spyd til det?

    Mvh
    Janni

    Svar
  4. Klaus Hansen

    oktober 14, 2023 at 4:24 pm

    Jeg forstår heller ikke helt, at du lægger flæsket med sværen nedad?
    Jeg ville til hver en tid sørge for at flæsket stod med sværen opad.....
    Er du sød at forklare nærmere?

    Har I øvrigt lige stegt noget flæsk i min airfryer. Sværen blev sprød, men kødet var for tørt.
    Jeg antager at årsagen til det tørre kød var, at for meget fedt var stegt væk, fordi jeg havde givet flæsket for lang tid i fryeren.

    vh Klaus, Slagelse

    Svar
    • Poul Frank Petersen

      december 29, 2023 at 6:25 pm

      Forstår heller ikke hvorfor sværest skak vende ned af

      Svar
      • Holger Rørby Madsen

        december 30, 2023 at 12:50 pm

        Hej Poul
        Jeg synes sværen bliver lidt sprødere, men du kan sagtens også vende dem opad 🙂
        Alt det bedste - og godt nytår
        Holger

  5. Alice

    oktober 01, 2023 at 11:51 am

    Du lægger spydene i med sværen nedad. Vender du dem på et tidspunkt under stegningen?
    Mvh Alice

    Svar
  6. Carina

    september 22, 2023 at 11:58 pm

    Hej Holger.
    Endnu en spændende opskrift fra dig 😊
    Hvilken airfryer bruger du? Tænker i forhold til hvis man har en med over og under varme og du ikke har. Så skal der jo reduceres lidt.

    De bedste hilsner Carina

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 23, 2023 at 5:54 am

      Hej Carina
      Mange tak for de pæne ord 🙂
      Det er rigtigt. Der er efterhånden en hel del forskellige modeller på markedet, men jeg har en Philips XL, som jeg synes fungerer godt.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required