Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Stegt flæsk i airfryer

Stegt flæsk i airfryer på 25 minutter (nem og lækker opskrift)

stegt flæsk i airfryer
5 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2k
SHARES
FacebookMessenger2kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Stegt flæsk i airfryer
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på stegt flæsk i airfryer
  • Tips
  • Kommentarer

Stegt flæsk i airfryer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 25 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 25 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på stegt flæsk i airfryer. En nem fremgangsmåde, hvor flæskeskiverne bliver sprøde og lækre i airfryeren.
Antal: 2
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 10 skiver flæsk
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 træspyd

Fremgangsmåde

  1. Til stegt flæsk i airfryer starter du med, at krydre 10 skiver flæsk med salt og friskkværnet peber.
  2. Træk så flæskeskiverne på 2 træspyd, så de kan stå op i airfryeren. På den måde kan luften ventilere rundt om kødet.
  3. Læg forsigtigt flæskeskiverne ned i kurven i din aifryer.
  4. Giv dem 25 minutter ved 200 grader.

Næringsindhold

Kalorier310kcalProtein43gFedt14gMættet fedt5gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt6gTransfedt0.1gKolesterol134mgNatrium1259mgKalium746mgVitamin A8IUCalcium15mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på stegt flæsk i airfryer

Stegt flæsk i airfryer kan man hurtigt blive afhængig af, da du her får virkelig sprøde og lækre stykker kød til din aftensmad.

Stegt flæsk er jo kåret som Danmarks nationalret, og flæsket bliver bestemt ikke dårligere af, at blive tilberedt i en airfryer.

Opskriften er beregnet som aftensmad til to personer med 5 skiver flæsk til hver.

Se flere opskrifter:

  • Flæskesteg i airfryer
  • Stegt flæsk med persillesovs
  • Stegt flæsk i ovn
  • Farsbrød i airfryer
  • Perfekt flæskesteg i ovn med sprøde svær
  • Æggekage med stegt flæsk

Tips

Så nemt er det, at lave stegt flæsk i airfryer, og flæskeskiverne serveres straks.

Tilbehør er selvfølgelig kogte kartofler og en god persillesovs. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Willy Bak skriver

    oktober 03, 2025 at 5:26 pm

    Det er super nemt, og flæsket bliver helt super, TAK For gode opskrifter!

    Svar
  2. Mikkel skriver

    juni 08, 2025 at 5:53 pm

    Jeg fatter det ikke!
    Jeg gør som du og så mange andre skriver i jeres opskrift og den tid der passer bare overhovedet ikke. Jeg har brugt dobbelt så lang tid på at få mine stegt og sprøde.
    Jo det er en ny maskine og nej den er ikke overfyldt eller andet.
    Hvad går galt?

    Svar
  3. Annette Peters skriver

    oktober 23, 2024 at 6:38 pm

    Hej Holger.
    Vi behøver ikke at bruge spyd til flæsket. Har en Ninja Foodi 10,4 og den er fantastisk 🥰. Følger dog ellers altid dine skønne opskrifter.

    Svar
  4. Inga Grøn skriver

    juni 27, 2024 at 6:51 pm

    Super dejlig sprøde stykker flæsk. Det er ikke sidste gang vi laver dem på den måde.

    Svar
  5. Janni skriver

    december 05, 2023 at 7:34 am

    Hej Holger

    Hvis ens ovn indebære airfryer funktionen skal kødet stadig på spyd eller kan man godt lægge det på bagepapir på 200 grader i 25 minutter eller anbefaler du også spyd til det?

    Mvh
    Janni

    Svar
  6. Klaus Hansen skriver

    oktober 14, 2023 at 4:24 pm

    Jeg forstår heller ikke helt, at du lægger flæsket med sværen nedad?
    Jeg ville til hver en tid sørge for at flæsket stod med sværen opad.....
    Er du sød at forklare nærmere?

    Har I øvrigt lige stegt noget flæsk i min airfryer. Sværen blev sprød, men kødet var for tørt.
    Jeg antager at årsagen til det tørre kød var, at for meget fedt var stegt væk, fordi jeg havde givet flæsket for lang tid i fryeren.

    vh Klaus, Slagelse

    Svar
    • Poul Frank Petersen skriver

      december 29, 2023 at 6:25 pm

      Forstår heller ikke hvorfor sværest skak vende ned af

      Svar
      • Holger Rørby Madsen skriver

        december 30, 2023 at 12:50 pm

        Hej Poul
        Jeg synes sværen bliver lidt sprødere, men du kan sagtens også vende dem opad 🙂
        Alt det bedste - og godt nytår
        Holger

  7. Alice skriver

    oktober 01, 2023 at 11:51 am

    Du lægger spydene i med sværen nedad. Vender du dem på et tidspunkt under stegningen?
    Mvh Alice

    Svar
  8. Carina skriver

    september 22, 2023 at 11:58 pm

    Hej Holger.
    Endnu en spændende opskrift fra dig 😊
    Hvilken airfryer bruger du? Tænker i forhold til hvis man har en med over og under varme og du ikke har. Så skal der jo reduceres lidt.

    De bedste hilsner Carina

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      september 23, 2023 at 5:54 am

      Hej Carina
      Mange tak for de pæne ord 🙂
      Det er rigtigt. Der er efterhånden en hel del forskellige modeller på markedet, men jeg har en Philips XL, som jeg synes fungerer godt.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required