Indhold
Stegt flæsk i airfryer
Fremgangsmåde
- Til stegt flæsk i airfryer starter du med, at krydre 10 skiver flæsk med salt og friskkværnet peber.
- Træk så flæskeskiverne på 2 træspyd, så de kan stå op i airfryeren. På den måde kan luften ventilere rundt om kødet.
- Læg forsigtigt flæskeskiverne ned i kurven i din aifryer.
- Giv dem 25 minutter ved 200 grader.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på stegt flæsk i airfryer
Stegt flæsk i airfryer kan man hurtigt blive afhængig af, da du her får virkelig sprøde og lækre stykker kød til din aftensmad.
Stegt flæsk er jo kåret som Danmarks nationalret, og flæsket bliver bestemt ikke dårligere af, at blive tilberedt i en airfryer.
Opskriften er beregnet som aftensmad til to personer med 5 skiver flæsk til hver.
Se flere opskrifter:
- Flæskesteg i airfryer
- Stegt flæsk med persillesovs
- Stegt flæsk i ovn
- Farsbrød i airfryer
- Perfekt flæskesteg i ovn med sprøde svær
- Æggekage med stegt flæsk
Tips
Så nemt er det, at lave stegt flæsk i airfryer, og flæskeskiverne serveres straks.
Tilbehør er selvfølgelig kogte kartofler og en god persillesovs. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Willy Bak skriver
Det er super nemt, og flæsket bliver helt super, TAK For gode opskrifter!
Mikkel skriver
Jeg fatter det ikke!
Jeg gør som du og så mange andre skriver i jeres opskrift og den tid der passer bare overhovedet ikke. Jeg har brugt dobbelt så lang tid på at få mine stegt og sprøde.
Jo det er en ny maskine og nej den er ikke overfyldt eller andet.
Hvad går galt?
Annette Peters skriver
Hej Holger.
Vi behøver ikke at bruge spyd til flæsket. Har en Ninja Foodi 10,4 og den er fantastisk 🥰. Følger dog ellers altid dine skønne opskrifter.
Inga Grøn skriver
Super dejlig sprøde stykker flæsk. Det er ikke sidste gang vi laver dem på den måde.
Janni skriver
Hej Holger
Hvis ens ovn indebære airfryer funktionen skal kødet stadig på spyd eller kan man godt lægge det på bagepapir på 200 grader i 25 minutter eller anbefaler du også spyd til det?
Mvh
Janni
Klaus Hansen skriver
Jeg forstår heller ikke helt, at du lægger flæsket med sværen nedad?
Jeg ville til hver en tid sørge for at flæsket stod med sværen opad.....
Er du sød at forklare nærmere?
Har I øvrigt lige stegt noget flæsk i min airfryer. Sværen blev sprød, men kødet var for tørt.
Jeg antager at årsagen til det tørre kød var, at for meget fedt var stegt væk, fordi jeg havde givet flæsket for lang tid i fryeren.
vh Klaus, Slagelse
Poul Frank Petersen skriver
Forstår heller ikke hvorfor sværest skak vende ned af
Holger Rørby Madsen skriver
Hej Poul
Jeg synes sværen bliver lidt sprødere, men du kan sagtens også vende dem opad 🙂
Alt det bedste - og godt nytår
Holger
Alice skriver
Du lægger spydene i med sværen nedad. Vender du dem på et tidspunkt under stegningen?
Mvh Alice
Carina skriver
Hej Holger.
Endnu en spændende opskrift fra dig 😊
Hvilken airfryer bruger du? Tænker i forhold til hvis man har en med over og under varme og du ikke har. Så skal der jo reduceres lidt.
De bedste hilsner Carina
Holger Rørby Madsen skriver
Hej Carina
Mange tak for de pæne ord 🙂
Det er rigtigt. Der er efterhånden en hel del forskellige modeller på markedet, men jeg har en Philips XL, som jeg synes fungerer godt.
Alt det bedste
Holger