Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Spinat curry med kylling og brune ris

Spinat curry med kylling og brune ris

spinat curry med brune ris
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
51
SHARES
FacebookMessenger51PinterestEmailSMS
Opdateret: 12. juli 2025 - Udgivet: 31. juli 2023

Spinat curry er en super lækker karryret, som du kan lave på omkring 30 minutter. Min opskrift er med frossen spinat, kylling og masser af krydderier.

Spinat curry er en både nem, lækker og tilpas krydret ret til aftensmad, som her serveres med kogte brune ris.

De brune ris kan sagtens erstattes med almindelige hvide ris, og hele retten tager ikke meget mere end ca. 30 minutter at lave.

Se også: Boller i karry - nem opskrift med ris

Opskriften på karryretten er beregnet som en nem hovedret og aftensmad til fire personer.

Du kan eventuelt servere et stykke brød til, og styrken på retten kan naturligvis justeres som du synes. Husk at smage den godt til.

Oversigt over indhold
  • Spinat curry er en super lækker karryret, som du kan lave på omkring 30 minutter. Min opskrift er med frossen spinat, kylling og masser af krydderier.
  • Spinat curry med kylling og brune ris
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Spinat curry med kylling og brune ris

5 fra 3 stemmer
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 745
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 g kylling - filet
  • 2 spsk olie - til stegning
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 knold ingefær - svarende til en spiseskefuld med top
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk spidskommen - lille
  • 400 g spinat - fra frost - optøet
  • 3 dl fløde
  • 1 citron - lidt friskpresset saft
  • salt og friskkværnet peber
  • 300 g brune ris - til fire personer
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Til spinat curry starter du med, at koge de brune ris som anvist på pakken. Vær opmærksom på, at kogetiden kan variere.
  2. Kyllingfileter skæres i små tern, der sauteres af i lidt olie i en varm gryde. Steges ved god varme så kødet får lidt stegeskorpe.
  3. Løg og hvidløgsfed hakkes fint og sauteres med et halvt minut.
  4. Skræl ingefær og riv den i sammen med karry, gurkemeje og spidskommen. Vendes rundt.
  5. Vrid vandet af den optøede spinat, og kom spinaten i gryden sammen med fløde.
  6. Lad din spinat curry koge ved svag varme i cirka 8-10 minutter.
  7. Smag din karryret til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft, og anret med de brune ris.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 745kcalKulhydrater: 70gProtein: 21gFedt: 44gMættet fedt: 20gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 15gTransfedt: 0.1gKolesterol: 121mgNatrium: 721mgKalium: 1052mgKostfibre: 7gSukker: 5gVitamin A: 10570IUVitamin C: 47mgCalcium: 207mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige spinat curry serveres straks sammen med ris og eventuelt et godt stykke brød.

Her passer et hjemmebagt naan brød perfekt til, og de er altså meget nemme at bage.

Se også: Kylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med ris

Bemærk: De enkelt mål i denne opskrift kan varieres som man synes.

Jeg bruger gerne hvad der svarer til en god spiseskefuld revet ingefær, men du kan sagtens komme mere eller mindre ingefær i.

Det samme med hvidløg og karry, så smag dig godt frem. Så får du den perfekte karryret.

Se også: Ristaffel - hyggemad med kylling, karry, ris og tilbehør

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required