• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Spinat curry med kylling og brune ris

Spinat curry med kylling og brune ris

spinat curry med brune ris
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
51
SHARES
FacebookMessenger51PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 12. juli 2025 - Udgivet: 31. juli 2023

Spinat curry er en super lækker karryret, som du kan lave på omkring 30 minutter. Min opskrift er med frossen spinat, kylling og masser af krydderier.

Spinat curry er en både nem, lækker og tilpas krydret ret til aftensmad, som her serveres med kogte brune ris.

De brune ris kan sagtens erstattes med almindelige hvide ris, og hele retten tager ikke meget mere end ca. 30 minutter at lave.

Se også: Boller i karry - nem opskrift med ris

Opskriften på karryretten er beregnet som en nem hovedret og aftensmad til fire personer.

Du kan eventuelt servere et stykke brød til, og styrken på retten kan naturligvis justeres som du synes. Husk at smage den godt til.

Indhold på siden
  • Spinat curry er en super lækker karryret, som du kan lave på omkring 30 minutter. Min opskrift er med frossen spinat, kylling og masser af krydderier.
  • Spinat curry med kylling og brune ris
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer
spinat curry med brune ris
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Spinat curry med kylling og brune ris

5 fra 3 stemmer
Spinat curry er en super lækker karryret, som du kan lave på omkring 30 minutter. Min opskrift er med frossen spinat, kylling og masser af krydderier.
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 745
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 400 g kylling - filet
  • 2 spsk olie - til stegning
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 knold ingefær - svarende til en spiseskefuld med top
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk spidskommen - lille
  • 400 g spinat - fra frost - optøet
  • 3 dl fløde
  • 1 citron - lidt friskpresset saft
  • salt og friskkværnet peber
  • 300 g brune ris - til fire personer

Fremgangsmåde
 

  1. Til spinat curry starter du med, at koge de brune ris som anvist på pakken. Vær opmærksom på, at kogetiden kan variere.
  2. Kyllingfileter skæres i små tern, der sauteres af i lidt olie i en varm gryde. Steges ved god varme så kødet får lidt stegeskorpe.
  3. Løg og hvidløgsfed hakkes fint og sauteres med et halvt minut.
  4. Skræl ingefær og riv den i sammen med karry, gurkemeje og spidskommen. Vendes rundt.
  5. Vrid vandet af den optøede spinat, og kom spinaten i gryden sammen med fløde.
  6. Lad din spinat curry koge ved svag varme i cirka 8-10 minutter.
  7. Smag din karryret til med salt, peber og lidt friskpresset citronsaft, og anret med de brune ris.

Næringsindhold

Kalorier: 745kcalKulhydrater: 70gProtein: 21gFedt: 44gMættet fedt: 20gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 15gTransfedt: 0.1gKolesterol: 121mgNatrium: 721mgKalium: 1052mgKostfibre: 7gSukker: 5gVitamin A: 10570IUVitamin C: 47mgCalcium: 207mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige spinat curry serveres straks sammen med ris og eventuelt et godt stykke brød.

Her passer et hjemmebagt naan brød perfekt til, og de er altså meget nemme at bage.

Se også: Kylling i karry - nem opskrift på 25 minutter med ris

Bemærk: De enkelt mål i denne opskrift kan varieres som man synes.

Jeg bruger gerne hvad der svarer til en god spiseskefuld revet ingefær, men du kan sagtens komme mere eller mindre ingefær i.

Det samme med hvidløg og karry, så smag dig godt frem. Så får du den perfekte karryret.

Se også: Ristaffel - hyggemad med kylling, karry, ris og tilbehør

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af Axelborg kylling.
    Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter
  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater
  • Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
    Kyllingelår i fad med tomater og kartofler
  • Billede resultat for kalkun nuggets.
    Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af Axelborg kylling.

Axelborg kylling i tomatflødesauce med ærter

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Forsiden lige nu

Billede af nem aftensmad.
Nem aftensmad - nemme og lækre retter på kort tid→ Se opskriften
billederesultat for hakket kylling med broccolimos
Hakket kylling med broccolimos (god børneret)→ Se opskriften
Billede af squashfritter.
Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash→ Se opskriften
spinatsalat med edamamebønner
Spinatsalat med edamamebønner→ Se opskriften
brombærmuffins
Lækre brombærmuffins uden smør og med mindre sukker→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
billederesultat for vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.→ Se opskriften
billede til peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt med kylling og blomkål→ Se opskriften
Billede med figner.
Figner - opskrifter med figen, sæson, og holdbarhed→ Se opskriften
billede med kefirboller
Kefirboller - koldhævede→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required