• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Sovs og sauce › Solbær barbecuesauce

Solbær barbecuesauce

Solbær barbecuesauce
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 15. august 2024 - Udgivet: 15. august 2024

Sådan laver du en lækker solbær barbecuesauce, der kan bruges til marinering af alt fra kylling til svinekød. Laves nemt med solbærsaft.

Solbær barbecuesauce er en virkelig lækker BBS sovs til dit kød.

Den er lavet med en koncentreret solbærsaft, som du kan købe i supermarkedet, men køb en god kvalitet. Jo bedre bliver resultatet.

Herfra er det blot at reducere/koge den lidt ned til ønsket konsistens sammen med de øvrige ingredienser. Det er super nemt.

Tip: I stedet for hvidløgpulver kan du tilsætte 4 fed hvidløg, som du river fint. Brun farin kan udskiftes med mørk sirup, og der kan også tilsættes lidt chili eller sambal oelek.

Se de populære opskrifter på:

  • Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce
  • American barbecue sauce
  • Hjemmelavet barbecuesovs til kylling
  • Allround barbecue marinade

Opskrift på BBQ med solbær

Solbær barbecuesauce
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Solbær barbecuesauce

5 fra 1 stemme
Sådan laver du en lækker solbær barbecuesauce, der kan bruges til marinering af alt fra kylling til svinekød. Laves nemt med solbærsaft.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 1 portion
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Dansk
Kalorier: 769
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 150 g solbærsaft - koncentreret
  • 150 g tomatketchup
  • 100 g brun farin
  • 50 g hvidvinseddike - eller anden eddike
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 tsk ingefær - stødt
  • 1 tsk røget paprika
  • salt og friskkværnet peber - peber

Fremgangsmåde
 

  1. Sæt en lille gryde på vægten og vej 150 g solbærsaft af i den sammen med 150 g tomatketchup, 100 g brun farin og 50 g hvidvinseddike.
  2. Kom også 1 spsk hvidløgspulver i sammen med 1 tsk ingefær, 1 tsk røget paprika, salt og friskkværnet peber.
  3. Kog din solbær barbecuesovs op mens du pisker den sammen.
  4. Skru lidt ned for varmen og lad den nu koge ved middel varme i ca. 10 minutter, så barbecuesaucen koges ind til ønsket tykkelse. Smag til, men pas på, da den er meget varm!

Næringsindhold

Kalorier: 769kcalKulhydrater: 194gProtein: 7gFedt: 2gMættet fedt: 0.2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 0.2gNatrium: 3703mgKalium: 1559mgKostfibre: 2gSukker: 132gVitamin A: 2445IUVitamin C: 550mgCalcium: 204mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige solbær BBQ sauce køles af, hvorefter den kan hældes i et patentglas eller lignende.

Opbevares på køl, hvor den kan holde sig i mindst 2 uger.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    august 15, 2024 at 8:35 am

    Tak fordi du bruger opskriften. lad mig gerne høre hvad du synes om den her i kommentarfeltet.

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme
  • billede med sauce jus
    Sauce jus
  • billede med pisket smør
    Pisket smør
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkålslasagne.

Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Forsiden lige nu

billede med kylling bourguignon
Kylling bourguignon - sund udgave af den franske klassiker→ Se opskriften
billederesultat for æblesalat
Æblesalat→ Se opskriften
Billede med kantareller
Kantareller - fakta og hvad kan du bruge dem til→ Se opskriften
billede med vikingegryde
Vikingegryde med skinke, bacon og fløde→ Se opskriften
en heldig kartoffel
En heldig kartoffel bagt med rosmarin→ Se opskriften
billede med kylling cacciatore italiensk jægergryde
Kylling cacciatore (nem og lækker italiensk jægergryde)→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
billede med fødselsdagsboller
Fødselsdagsboller (nemme og bløde boller til fødselsdag)→ Se opskriften
billede med marmorkage
Marmorkage (nem og lækker skærekage i form)→ Se opskriften
fryse avocado
Kan man fryse avocado? Se den hurtige guide!→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required