Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Solbær barbecuesauce

Solbær barbecuesauce

Solbær barbecuesauce
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMS

Sådan laver du en lækker solbær barbecuesauce, der kan bruges til marinering af alt fra kylling til svinekød. Laves nemt med solbærsaft.

Solbær barbecuesauce er en virkelig lækker BBS sovs til dit kød.

Den er lavet med en koncentreret solbærsaft, som du kan købe i supermarkedet, men køb en god kvalitet. Jo bedre bliver resultatet.

Herfra er det blot at reducere/koge den lidt ned til ønsket konsistens sammen med de øvrige ingredienser. Det er super nemt.

Tip: I stedet for hvidløgpulver kan du tilsætte 4 fed hvidløg, som du river fint. Brun farin kan udskiftes med mørk sirup, og der kan også tilsættes lidt chili eller sambal oelek.

Se de populære opskrifter på:

  • Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce
  • American barbecue sauce
  • Hjemmelavet barbecuesovs til kylling
  • Allround barbecue marinade

Opskrift på BBQ med solbær

Solbær barbecuesauce

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Sådan laver du en lækker solbær barbecuesauce, der kan bruges til marinering af alt fra kylling til svinekød. Laves nemt med solbærsaft.
Antal: 1 portion
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g solbærsaft koncentreret
  • 150 g tomatketchup
  • 100 g brun farin
  • 50 g hvidvinseddike eller anden eddike
  • 1 spsk hvidløgspulver
  • 1 tsk ingefær stødt
  • 1 tsk røget paprika
  • salt og friskkværnet peber peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt en lille gryde på vægten og vej 150 g solbærsaft af i den sammen med 150 g tomatketchup, 100 g brun farin og 50 g hvidvinseddike.
  2. Kom også 1 spsk hvidløgspulver i sammen med 1 tsk ingefær, 1 tsk røget paprika, salt og friskkværnet peber.
  3. Kog din solbær barbecuesovs op mens du pisker den sammen.
  4. Skru lidt ned for varmen og lad den nu koge ved middel varme i ca. 10 minutter, så barbecuesaucen koges ind til ønsket tykkelse. Smag til, men pas på, da den er meget varm!

Næringsindhold

Kalorier769kcalKulhydrater194gProtein7gFedt2gMættet fedt0.2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt0.2gNatrium3703mgKalium1559mgKostfibre2gSukker132gVitamin A2445IUVitamin C550mgCalcium204mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige solbær BBQ sauce køles af, hvorefter den kan hældes i et patentglas eller lignende.

Opbevares på køl, hvor den kan holde sig i mindst 2 uger.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    august 15, 2024 at 8:35 am

    Tak fordi du bruger opskriften. lad mig gerne høre hvad du synes om den her i kommentarfeltet.

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required