• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Smørrebrød med roastbeef, remoulade og ristede løg

Smørrebrød med roastbeef, remoulade og ristede løg

billederesultat for smørrebrød med roastbeef
4.9 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
44
SHARES
FacebookMessenger44PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  27. november 2020 - Udgivet:  27. november 2020

Her er den skønne opskrift på smørrebrød med roastbeef. Helt klassiske med remoulade, ristede løg og reven peberrod. Smager himmelsk godt.

Smørrebrød med roastbeef er et af de stykker smørrebrød, som ofte også forsvinder hurtigt, når fade med blandet smørrebrød sendes rundt.

Det har du sikkert bemærket, og netop sådan et godt belagt stykke brød med skiver af roastbeef, remoulade og ristede løg smager da også super godt.

Her kan du se hvordan du laver det populære smørrebrød, og der er beregnet et stykke pr. person. Du laver selvfølgelig bare flere, hvis der brug for det.

Jeg plejer at anrette hvert stykke smørrebrød med tre skiver roastbeef, men fire er også godt.

Og så vil du bemærke, at agurkeskiverne skal laves som såkaldte springere. Det betyder blot, at du skærer skrå skiver agurk, som derefter skæres ⅔ igennem på den lange led. Foldes derefter hver sin vej, så agurkeskiverne kan stå selv. Husk ikke at skære springere i for tykke skiver.

Opskrift på smørrebrød med roastbeef

billederesultat for smørrebrød med roastbeef
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Smørrebrød med roastbeef, remoulade og ristede løg

4.86 fra 7 stemmer
Her er den skønne opskrift på smørrebrød med roastbeef. Helt klassiske med remoulade, ristede løg og reven peberrod. Smager himmelsk godt.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4
Ret: Smørrebrød
Køkken: Dansk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 skiver rugbrød
  • Lidt smør - til brødet
  • 1 romainesalat - eller krølsalat
  • 12 skiver roastbeef - evt. en hjemmelavet roastbeef
  • remoulade
  • ristede løg - sådan laver du dine egne ristede løg
  • 4 skiver agurk - skrå skiver
  • 2 tomater - små, i kvarte
  • karse
  • peberrod

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at smøre de fire stykker rugbrød med smør. Vil du spare lidt på kalorierne, når du spiser smørrebrød med roastbeef, ja så kan du droppe smørret. Det må man godt.
  2. Læg skyllede og afdryppede salatblade på rugbrødet.
  3. Fold tre skiver roastbeef, og læg dem smukt på hvert stykke smørrebrød. Er du til mere roastbeef, er jeg sikker på at hvert stykke brød sagtens kan bære fire skiver.
  4. Top derefter med en god stribe remoulade, ristede løg, en skive agurk lavet som en springer, et par stykker tomat, lidt karse og afslut med reven peberrod.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Smørrebrød med roastbeef serveres naturligvis gerne med det samme, men du kan sagtens lave smørrebrødet nogle timer i forvejen.

Her opbevares det så på køl.

Note: Mange kan også godt lide at få agurkesalat eller syltede agurkeskiver på smørrebrødet med roastbeef, og det kan du naturligvis også bare komme på. Personligt synes jeg ikke det er nødvendigt.

Se også disse opskrifter:

Smørrebrød med fiskefilet

4.8 fra 11 stemmer
Her er min opskrift på smørrebrød med fiskefilet. Klassisk smørrebrød med smørstegt rødspætte og pynt, og som kan laves med eller uden rejer.
Gå til opskrift
billederesultat for smørrebrød med fiskefilet

Smørrebrød med flæskesteg og lynsyltet æble

4.8 fra 4 stemmer
Her får du en lækker opskrift på smørrebrød med flæskesteg. Det er mør steg med svær på et stykke rugbrød, der toppes med lynsyltet æble.
Gå til opskrift
billederesultat for smørrebrød med flæskesteg

Vegetarsmørrebrød - opskrift med kål og æbler

5 fra 1 stemme
Vegetarsmørrebrød med stegt rødkål og spidskål, sennepsmayo og rå æbler er superlækkert og sundt. Her er opskriften på smørrebrød helt uden kød.
Gå til opskrift
Vegetarsmørrebrød med kål
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required