En nem opskrift på påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er lækker til påskebordet, men som smager godt året rundt.
Så er der påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er en lille skøn servering til påskebordet og andre festlige lejligheder.
Mængen af de enkelte ingredienser kan varieres som man synes, og det er et dejligt stykke smørrebrød med masser af smag.
Bemærk, at opskriften er beregnet pr. person, men især mængden af torskerogn kan jo skæres lidt ned, hvis du synes det.
Opskrift på smørrebrød med torskerogn
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 1 æg
- 200 gram torskerogn - 1 dåse
- 40 gram mayonnaise
- 25 gram creme fraiche
- 2 teske sennep
- salt og friskkværnet peber
- 1 avocado
- citronsaft
- 1 skive rugbrød
- salat
- karse
Sådan gør du
- Til påske smørrebrød med torskerogn og æg starter du med, at koge 1 æg. Koges ca. 7 minutter, hvorefter det køles af. med at kog ægget i 7 min. Pil så ægget og del det i både.
- 200 gram torskerogn skæres ud i tykke skiver og steges på en varm pande. Torskerognen skal have lidt farve. Kom gerne lidt olie på panden. Lad dem køle lidt af.
- Sennepsdressing røres sammen af 40 gram mayonnaise, 25 gram creme fraiche og 2 teske sennep. Smages til med salt og friskkværnet peber.
- Skær 1 avocado i skiver, og dryp skiverne med lidt friskpresset citronsaft, så de ikke bliver brune.
- 1 skive rugbrød smøres med lidt smør, og derefter bygges op med salat, torskerogn, æg, avocado og karse. Dressingen serveres ved siden af.
Kan det fryses?
Næringsindhold
Tips
Påske smørrebrød med torskerogn og æg serveres straks.
En lille snaps passer fint til. Velbekomme.
Del dine ideer og tanker med os andre her: