Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Salat med laks, ristede asparges og radiser

Salat med laks, ristede asparges og radiser

salat med laks og asparges
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
261
SHARES
FacebookMessenger261PinterestEmailSMS

Salat med laks og ristede grønne asparges er en virkelig lækker ret. Retten er nem at lave som en nem forret eller let aftensmad.

Salat med laks er virkelig dejligt at servere enten som en let hovedret eller en forret med flutes.

Det er ikke en tung hovedret, så den stiller den lette sult. Men du kan selvfølgelig lave portionen større og dermed mere mættende.

Brasede kartofler passer også fint til laksesalaten, som dermed får mere fylde.

Opskrift på salat med laks

Salat med laks, ristede asparges og radiser

Holger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Salat med laks og ristede grønne asparges er en virkelig lækker ret. Retten er nem at lave som en nem forret eller let aftensmad.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk, Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g laks (med skind)
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 75 g salatblanding (evt. napolitana)
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 bundt radiser
  • 1 rødløg
  • olivenolie

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Laks lægges på bagepapir med skindsiden nedad. Husk at tjekke at laksen er benfri, da det aldrig er rart at spise fisk med ben.
  3. Pres saften af en halv citron over laksen, og krydr med salt og friskkværnet peber. Bag laksen i 15 minutter midt i ovnen. Tages ud og køles lidt af.
  4. Knæk roden af de grønne asparges og rist dem i lidt olie på en pande i cirka 2-3 minutter. Krydres med salt og skæres i mundrette stykker.
  5. Radiser og rødløg snittes i meget tynde skiver.
  6. Anret salatblanding i et fad med asparges, rødløg og radiser, og dryp lidt olie og saften fra den anden halve citron over.
  7. Men ingen salat med laks uden laks. Så den ovnstegte laks plukkes i grove stykker, som lægges ved salaten.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Laks med salat serveres straks sammen med et stykke hjemmebagt focaccia eller ciabattabrød.

Du kan sagtens komme flere grøntsager i salaten, for eksempel blancherede sukkerærter, friske ærter og agurketern.

Se også mine opskrifter på:

Lækker laksemousse

Ovnbagt laks

Honningmarineret laks

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required