• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Salat med laks, ristede asparges og radiser

Holger Rørby Madsen
En lækker salat med laks og ristede asparges, og det er en ret, som du kan lave på under 20 minutter. Sundt og godt. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Fisk

Oversigt over indhold

  1. Salat med laks og ristede grønne asparges er en virkelig lækker ret. Retten er nem at lave som en nem forret eller let aftensmad.
  2. Opskrift på salat med laks
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Tip
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Salat med laks og ristede grønne asparges er en virkelig lækker ret. Retten er nem at lave som en nem forret eller let aftensmad.

Salat med laks er virkelig dejligt at servere enten som en let hovedret eller en forret med flutes.

Det er ikke en tung hovedret, så den stiller den lette sult. Men du kan selvfølgelig lave portionen større og dermed mere mættende.

Brasede kartofler passer også fint til laksesalaten, som dermed får mere fylde.

Opskrift på salat med laks

5 fra 1 stemme
RetFisk, Salat
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 gram laks - med skind
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 75 gram salatblanding - evt. napolitana
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1 bundt radiser
  • 1 rødløg
  • jomfurolivenolie
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  • Laks lægges på bagepapir med skindsiden nedad. Husk at tjekke at laksen er benfri, da det aldrig er rart at spise fisk med ben.
  • Pres saften af en halv citron over laksen, og krydr med salt og friskkværnet peber. Bag laksen i 15 minutter midt i ovnen. Tages ud og køles lidt af.
  • Knæk roden af de grønne asparges og rist dem i lidt olie på en pande i cirka 2-3 minutter. Krydres med salt og skæres i mundrette stykker.
  • Radiser og rødløg snittes i meget tynde skiver.
  • Anret salatblanding i et fad med asparges, rødløg og radiser, og dryp lidt olie og saften fra den anden halve citron over.
  • Men ingen salat med laks uden laks. Så den ovnstegte laks plukkes i grove stykker, som lægges ved salaten.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tip

Laks med salat serveres straks sammen med et stykke hjemmebagt focaccia eller ciabattabrød.

Du kan sagtens komme flere grøntsager i salaten, for eksempel blancherede sukkerærter, friske ærter og agurketern.

Se også mine opskrifter på:

Lækker laksemousse

Ovnbagt laks

Honningmarineret laks

Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 2.1K
  • 243
  • 5
  • 0
  • 1
  • 2
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Nu har supermarkeder kun økologiske bananer
Spidskål i Airfryer - opskrift med tid og temperatur »

Populært indhold lige nu

billederesultat for karrykål

Karrykål - børnevenlig spidskål med karry

Dåser - illustration til artikel om kokosmælk eller fløde

Kokosmælk eller fløde – hvad indeholder mest fedt

Karklude rengøring vask

Karklude - fem gode råd om brug og vask af kludene

billederesultat for one pot mørbrad med ris

One pot mørbrad med ris - nem alt-i-en-gryde opskrift

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 1 stemme
Giv stjerner eller kommentér her
RetFisk, Salat
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!