Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Salat med glaskål, æble og feldsalat

Salat med glaskål, æble og feldsalat

billede til salat med glaskål, æble og feldsalat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS

Få min opskrift på salat med glaskål, æble og feldsalat. Glaskål er god i salatskålen, hvor den med sin milde smag også giver lidt sprødhed.

Salat med glaskål, æble og feldsalat er en sund og nem salat, der passer perfekt til mange forskellige retter.

Glaskålen er ikke en af de kåltyper, der oftest optræder i salatskålen, men det er faktisk synd og skam.

For med sin milde smag er den god til salater, og da den sagtens kan spises rå, tilfører den også noget sprødhed.

Æble kan sagtens udskiftes med eks. pære, og du kan også sagtens komme nogle tern af feta i salaten. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

Spidskålssalat med æble og avocado

Broccolisalat med gulerod, mandler og tørrede tranebær

Pasta med glaskål og palmekål

Opskrift på salat med glaskål

Salat med glaskål, æble og feldsalat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Få min opskrift på salat med glaskål, æble og feldsalat. Glaskål er god i salatskålen, hvor den med sin milde smag også giver lidt sprødhed.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g glaskål i små tern
  • 1 æble i små tern
  • 2 håndfulde feldsalat skylles grundigt
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk citronsaft friskpresset
  • salt og friskkværnet peber
  • 30 g mandler hakket

Fremgangsmåde

  1. Skær skiver af glaskål, som derefter snittes i små tern. Kommes i en skål.
  2. Del æblet i kvarte, skær kernehuset fra og derefter æblet i små tern. Kommes ned til glaskålen.
  3. Feldsalat skylles grundigt og slynges tør. Der kan nemt sidde jord på feldsalaten, så den skal altid skylles ordentligt. Kommes ved glaskål og æble.
  4. Rør olivenolie sammen med honning og friskpresset citronsaft, og smag til med salt og friskkværnet peber.
  5. Vend dressingen forsigtigt sammen med glaskål, æble og feldsalat.
  6. Fordel salaten smukt i en passende skål eller fad - og drys med hakkede mandler.

Næringsindhold

Kalorier177kcalKulhydrater20gProtein2gFedt11gMættet fedt1gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt7gTransfedt0.003gNatrium616mgKalium214mgKostfibre3gSukker16gVitamin A62IUVitamin C16mgCalcium40mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Glaskålssalat med æble og dressing serveres straks. Du kan nyde sammen med butterfly laks, spinatgryde og mange andre retter. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    april 02, 2025 at 8:41 am

    Tak fordi du bruger opskriften - kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat
  • Billede af squashsalat af rå squash.
    Squashsalat (skøn salat med rå squash, tomat og æble)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required