Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Tilbehør › Ristet blomkål med karry og mandler

Ristet blomkål med karry og mandler

ristet blomkål med karry og mandler
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
132
SHARES
FacebookMessenger132PinterestEmailSMS
Opdateret: 27. februar 2025 - Udgivet: 3. januar 2024

Min opskrift på ristet blomkål med karry og mandler, som du kan lave i ovnen på ca. 20 minutter. Bruges som tilbehør til mange retter.

Du skal prøve denne lækre opskrift på ristet blomkål med karry og mandler, der smager super godt som tilbehør.

Til fire personer anvendes en hel blomkål, der bages i ovnen sammen med lidt karry og hakkede mandler. Det er både nemt, godt og sundt.

Se også mine opskrifter på:

  • Sprøde blomkålsnuggets
  • Blomkålssuppe
  • Farseret blomkål med bacon

Opskrift på blomkål med karry

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Ristet blomkål med karry og mandler

5 fra 7 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 222
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 blomkål - i mindre buketter eller stykker
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk karry
  • 0,5 tsk spidskommen - stødt
  • salt og friskkværnet peber
  • 40 g mandler - hakkes groft
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Til ristet blomkål med karry starter du med at skære blomkål ud i passende stykker. Du kan eventuelt dele den i små buketter eller mindre stykker. Jeg plejer at halvere kålen, hvorefter jeg skærer den i skiver, som kan brækkes ud i lidt mindre stykker.
  2. Kom blomkålsstykkerne i en skål, hvor den vendes sammen med olivenolie, karry,, stødt spidskommen, salt og peber.
  3. Bred karryblomkålen ud på en bageplade med bagepapir eller lignende.
  4. Bages 10 minutter ved 200 grader varmluft, hvorefter de hakkede mandler drysses over.
  5. Bages derefter færdig i yderligere 10 minutter ved samme temperatur.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 222kcalKulhydrater: 10gProtein: 5gFedt: 20gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 14gTransfedt: 0.003gNatrium: 626mgKalium: 523mgKostfibre: 4gSukker: 3gVitamin A: 13IUVitamin C: 69mgCalcium: 66mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Ristet blomkål med karry og mandler serveres straks som tilbehør.

Brug den til ovnbagt laks, koteletter eller måske endda frikadeller som et lidt mere uventet, men velsmagende tilbehør.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Rose skriver

    januar 20, 2025 at 7:31 am

    Det smager helt fantastisk godt. Havde lavet det som tilbehør til kylling, men glemte at spise kyllingen 🙂
    Hilsen Rose

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      januar 23, 2025 at 9:47 am

      Hej Rose
      Tak for det - og bedre kompliment får man jo ikke 🙂
      Det smager da også fremragende.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required