Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Råkostsalat med spidskål

Råkostsalat med spidskål og gulerødder

billede med råkostsalat med spidskål
4.7 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
204
DELINGER
Facebook204PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Råkostsalat med spidskål og gulerødder
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på råkostsalat med spidskål
  • Tips
  • Kommentarer

Råkostsalat med spidskål og gulerødder

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Opskrift på verdens bedste råkostsalat med spidskål og gulerødder. Nem råkostsalat, der vendes med tranebær og citronsaft.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 lille spidskål (eller en halv stor spidskål)
  • 2 gulerødder (afhængig af størrelse)
  • 70 g tranebær (tørrede)
  • 2 spsk citronsaft (helst friskpresset)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Spidskål skæres i helt tynde skiver fra den spidse ende. Du skal ikke bruge stykker fra stokken, da den kan være træg. Snit også spidskålsstrimlerne den anden vej, så de ikke er for store.
  2. Blødgør spidskålen ved at klemme den mellem hænderne, og læg den i salatskålen.
  3. Gulerødder vaskes og rives på den grove side af rivejernet. Gulerødderne skal kke skrælles.
  4. Drys nu de tørrede tranebær over, og til sidst hælder du lidt citronsaft på salaten.
  5. Vend råkostsalaten forsigtigt rundt, og så er den klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier77kcalKulhydrater18gProtein3gFedt1gMættet fedt0.1gFlerumættet fedt0.2gEnkelumættet fedt0.04gNatrium62mgKalium678mgKostfibre7gSukker2gVitamin A5392IUVitamin C102mgCalcium119mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på råkostsalat med spidskål

Råkostsalat med spidskål er en virkelig lækker salat, der er klar på et par minutter.

Der er også anvendt økologiske, tørrede tranebær, men de kan udskiftes med rosiner.

Opskriften er beregnet til fire personer. Du kan i øvrigt sagtens udskifte spidskålen med hvidkål.

Tips

Råkostsalat med spidskål serveres straks, og den er god til rigtig mange slags kød.

Prøv den blandt andet til frikadeller og koteletter.

I stedet for persillerødder kan du i øvrigt også anvende knoldselleri.

Se også disse opskrifter:

  • Perlespelt med spidskål og tranebær
  • Spidskål med bacon
  • Spidskålssalat med tomater på 5 minutter
  • Spidskålssalat med æble og avocado (bedste salat med spidskål)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sesamkartofler.
    Sesamkartofler (lækre kartofler med sesamfrø stegt i ovn)
  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required