Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Piratens pølsegryde

Piratens pølsegryde (nem og børnevenlig gryderet)

billederesultat for piratens pølsegryde
4.7 fra 95 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13.6k
SHARES
FacebookMessenger13.6kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Piratens pølsegryde
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på piratens pølsegryde
  • Noter
  • Kommentarer

Piratens pølsegryde

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 95 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Her får du en god opskrift på piratens pølsegryde, der er en meget børnevenlig gryderet. Pølseretten er også billig og hurtig at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stort rødløg eller alm. løg, finthakket
  • smør til stegning
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk paprika
  • 6 pølser skåret i skiver
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 3 dl fløde
  • 3 spsk ketchup
  • 200 g ærter gerne fra frost
  • 1 citron friskpresset citronsaft
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Løg hakkes fint og sauteres af i lidt smør i en varm gryde. Lad løget blive blødt, men uden at tage farve.
  2. Tilsæt så karry, paprika og pølser i skiver, og lad det svitse med et par minutter.
  3. Kom vand ved sammen med en smuldret bouillonterning, og lad det koge lidt ind.
  4. Derefter tilsættes fløde (du kan også anvende en madlavningsfløde til piratens pølsegryde) og ketchup. Koges igen lidt ind.
  5. Tilsæt så ærter, og lad gryderetten varme igennem.
  6. Til sidst smages piratens pølsegryde til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Evt. også med lidt mere karry, hvis dette ønskes.

Næringsindhold

Kalorier562kcalKulhydrater18gProtein17gFedt48gMættet fedt24gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt16gTransfedt0.2gKolesterol139mgNatrium1359mgKalium506mgKostfibre4gSukker9gVitamin A1660IUVitamin C39mgCalcium91mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på piratens pølsegryde

Piratens pølsegryde er en nem og populær gryderet, der ikke tager lang tid at lave.

Gryderetten er naturligvis med masser af pølser, og her kan du anvende wienerpølser, røde pølser eller hvad du nu synes eller har i køleskabet.

Løg kan erstattes med porrer, og pølseretten er en rigtig familieret, som både børn og voksne sætter pris på som aftensmad.

Opskriften er beregnet til fire personer, og piratens pølsegryde serveres med kogte ris.

Se også disse opskrifter:

  • Pølsegryde
  • Cowboygryde
  • Pølsemandens gryderet

Noter

Piratens pølsegryde serveres straks med kogte ris. Det er god og nem ret til hele familien.

Der kan også serveres en god spidskålssalat til pølseretten.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Yrsa skriver

    maj 03, 2023 at 12:59 pm

    Kan piratens pølsegryde fryses?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      maj 03, 2023 at 3:16 pm

      Hej Yrsa
      Yes - det kan den sagtens. Men frys den hurtig efter tilberedning.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Maria skriver

    juli 06, 2021 at 12:25 pm

    Hejsa!
    Hvilken boullion bruger du? Jeg tænker umiddelbart, grøntsags- eller hønsebuillon er bedst?
    Bh Maria

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 06, 2021 at 1:00 pm

      Hej Maria
      Brug bare hvad du har, men netop grøntsags- eller hønsebouillon er dem jeg ofte bruger til piratens pølsegryde 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Per skriver

    februar 12, 2021 at 7:58 pm

    Hvornår tilsætter man pølserne

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 13, 2021 at 7:07 am

      Hej Per
      Det er punkt 2 - sammen med paprika og karry 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vi støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required