Her får du min opskrift på okseragout med champignon og cocktailpølser. En lækker gryderet, hvor oksekødet skal simre i et par timer. Nem at lave.
Okseragout er en klassisk simreret, der smager så englene synger.
En fantastisk gryderet med oksekød i tern, og dertil kommer blandt andet champignon, cocktailpølser, paprika og andre lækre ting. Det bliver ikke bedre.
Se også: Lækker gullasch med kartoffelmos
Mængden af de enkelte ingredienser kan du sagtens variere, og så er det ellers bare at glæde sig til den skønneste aftensmad.
Opskriften er beregnet til fire personer. Rester kan fryses ned til senere brug.
Opskrift på okseragout

Okseragout
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Til okseragout starter du med, at brune oksekødet grundigt i en god stegegryde. Kødet skal have en god stegeskorpe.
- Tilsæt så løg og hvidløg, og lad det svitse lidt med. Kom så champignon og gulerødder ved. Svits lidt mere og vend rundt.
- Drys hvedemel over. Melet jævner ragouten. Vend rundt.
- Hæld oksebouillon ved sammen med en dåse hakkede tomater, og kom også engelsk sauce, paprika, timian og spidskommen. Krydr også med lidt salt og friskkværnet peber.
- Lad det koge op, skru lidt ned for varmen, læg låget på og lad nu gryderetten simre ved svag varme i et par timer. Du kan med fordel lige vende lidt rundt i retten undervejs.
- 15 minutter før retten er færdig, kommes peberfrugt i gryden, og 10 minutter senere kommes cocktailpølser i. De skal bare lige varmes med inden servering.
- Husk at smage din okseragout godt til. Det er vigtigt!
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
Den færdige okseragout serveres straks sammen med kartoffelmos eller kogte ris.
Ønskes en mere cremet gryderet kan man tilsætte lidt fløde til sidst.
Retten kan også smages til med gastrik.
Se også: Bøf Stroganoff - opskrift på gryderet med oksekød
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments