Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Okseragout med champignon og cocktailpølser

Okseragout med champignon og cocktailpølser

okseragout med champignon og cocktailpølser
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook15PinterestSMSEmailMessenger
15
DELINGER

Her får du min opskrift på okseragout med champignon og cocktailpølser. En lækker gryderet, hvor oksekødet skal simre i et par timer. Nem at lave.

Okseragout er en klassisk simreret, der smager så englene synger.

En fantastisk gryderet med oksekød i tern, og dertil kommer blandt andet champignon, cocktailpølser, paprika og andre lækre ting. Det bliver ikke bedre.

Se også: Lækker gullasch med kartoffelmos

Mængden af de enkelte ingredienser kan du sagtens variere, og så er det ellers bare at glæde sig til den skønneste aftensmad.

Opskriften er beregnet til fire personer. Rester kan fryses ned til senere brug.

Opskrift på okseragout

Okseragout

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 2 timer t 30 minutter min
Her får du min opskrift på okseragout med champignon og cocktailpølser. En lækker gryderet, hvor oksekødet skal simre i et par timer. Nem at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g oksekød (i grove tern)
  • 2 spsk olie
  • 1 løg (grofthakket)
  • 3 fed hvidløg (grofthakket)
  • 200 g champignon (i kvarte)
  • 250 g gulerødder (i skiver)
  • 3 spsk hvedemel
  • 5 dl oksebouillon
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 3 tsk paprika
  • 2 tsk timian (tørret)
  • 1 tsk spidskommen (kan udelades)
  • 1 rød peberfrugt (i strimler)
  • 150 g cocktailpølser (eller mere)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Til okseragout starter du med, at brune oksekødet grundigt i en god stegegryde. Kødet skal have en god stegeskorpe.
  2. Tilsæt så løg og hvidløg, og lad det svitse lidt med. Kom så champignon og gulerødder ved. Svits lidt mere og vend rundt.
  3. Drys hvedemel over. Melet jævner ragouten. Vend rundt.
  4. Hæld oksebouillon ved sammen med en dåse hakkede tomater, og kom også engelsk sauce, paprika, timian og spidskommen. Krydr også med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Lad det koge op, skru lidt ned for varmen, læg låget på og lad nu gryderetten simre ved svag varme i et par timer. Du kan med fordel lige vende lidt rundt i retten undervejs.
  6. 15 minutter før retten er færdig, kommes peberfrugt i gryden, og 10 minutter senere kommes cocktailpølser i. De skal bare lige varmes med inden servering.
  7. Husk at smage din okseragout godt til. Det er vigtigt!

Næringsindhold

Kalorier427kcalKulhydrater23gProtein33gFedt23gMættet fedt6gFlerumættet fedt4gEnkelumættet fedt12gTransfedt0.03gKolesterol86mgNatrium1737mgKalium1200mgKostfibre5gSukker10gVitamin A11667IUVitamin C62mgCalcium112mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige okseragout serveres straks sammen med kartoffelmos eller kogte ris.

Ønskes en mere cremet gryderet kan man tilsætte lidt fløde til sidst.

Retten kan også smages til med gastrik.

Se også: Bøf Stroganoff - opskrift på gryderet med oksekød

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required