Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

billederesultat for kyllingelasagne
4.6 fra 44 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
233
SHARES
FacebookMessenger233PinterestEmailSMS

Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.

Denne kyllingelasagne med hakket kyllingekød er med en lækker hvid bechamelsovs og frisk spinat, og så har jeg også tilsat revne gulerødder.

Det er en både sund og nem lasagne med kylling, som hele familien vil elske.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også mine opskrifter på:

  • Lasagne bolognese
  • Spinatlasagne
  • Nem vegetar lasagne

Opskrift på nem kyllingelasagne

Kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsauce

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 44 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Se hvordan du laver en god kyllingelasagne med hakket kyllingekød og bechamelsovs, der er tilsat spinat. Lasagnen er sund og velsmagende.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • 1 bundt forårsløg i tynde skiver
  • 2 fed hvidløg finthakkede
  • 3 gulerødder groftrevne
  • 2 spsk balsamico
  • olivenolie til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 100 g tomatpasta
  • 2 dl hønsefond
  • 2 tsk oregano tørret
Til bechamelsovs
  • 2 spsk smør
  • 2 spsk hvedemel
  • 5 dl mælk
  • salt og friskkværnet peber
Desuden anvendes
  • 100 g spinat frisk
  • 10-12 pastaplader tørrede

Fremgangsmåde

  1. I en stor sauterpande svitser du forårsløg og hvidløg i lidt olivenolie. Gør det ved middel varme, så løgene ikke tager farve.
  2. Kom så det hakkede kyllingekød ved sammen med balsamico, og lad det svitse med i fem minutter.
  3. Så tilsætter du hønsefond sammen med hakkede tomater, tomatpasta, revne gulerødder og oregano. Lad det stå og simre i fem minutter mere.
  4. Imens laver du en hvid bechamelsovs. Smelt et par spiseskefulde smør i en kasserolle, og når det er brust af, kommer du to spiseskefulde hvedemel i.
  5. Pisk det rundt med et piskeris, og pisk nu gradvist mælken ud i sovsen. Tilsæt mælken lidt ad gangen, så er det nemmest at piske en bechamelsauce fri for klumper. Smag til med salt, friskkværnet peber og lidt revet muskatnød. Lad bechamelsovsen simre i fem minutter, så du får kogt smagen af mel væk. Der kan også smages til med lidt citronsaft og sukker.
  6. Skyl de friske spinatblade grundigt, og slyng dem tørre. Eller køb en spinat, der allerede er skyllet og tør - det er nemmere.
  7. Så skal din kyllingelasagne samles. I et ildfast fad lægger du først et lag kødsovs, så pastaplader, hvid bechamelsauce og halvdelen af spinatbladene.
  8. Så et nyt lag kødsovs, lasagneplader, hvid bechamelsovs og spinat.
  9. Slut af med pastaplader og et lag kødsovs øverst. Drys lidt tørret oregano på til sidst.
  10. Bag nu din kyllingelasagne i ovnen ved 200 grader varmluft - den skal have cirka 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier703kcalKulhydrater86gProtein38gFedt24gMættet fedt9gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt9gTransfedt0.3gKolesterol193mgNatrium1346mgKalium1723mgKostfibre5gSukker16gVitamin A11082IUVitamin C28mgCalcium291mgJern8mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Tag din kyllingelasagne ud, og lad den gerne hvile ti minutter inder servering.

Så når den at samle sig - og ingen brænder sig på maden.

Servér gerne lasagnen med hjemmebagte ciabattebrød og en grøn salat.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Britt skriver

    juli 14, 2024 at 5:14 pm

    Den er super let at lave og dufter skønt. Og smagen er lækker og let. Tak for opskriften. Den bliver nok en favorit for både min månd og jeg.

    Svar
  2. Anne Birgitte Nielsen skriver

    november 22, 2023 at 7:34 am

    Hej Holger
    Opskriften ser rigtig god ud, og tænker at lave ekstra portion til fryseren
    Kan man fryse lasagnen inden den bliver bagt?
    Tænker den vil være friskere nybagt end opvarmet
    På forhånd tak for svar 🙂
    Anne Birgitte

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      november 22, 2023 at 8:35 am

      Hej Anne Birgitte
      Det kan du sagtens - og du kan faktisk gøre begge dele med et godt resultat. Altså fryse kyllingelasagnen før eller efter tilberedning.
      God fornøjelse.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Johan skriver

    marts 20, 2021 at 9:03 am

    Smager fantastisk godt

    Svar
    • Helle skriver

      september 28, 2022 at 1:34 pm

      kan man lave den dagen før og så varme den dagen efter ?

      Svar
      • Holger Rørby Madsen skriver

        september 28, 2022 at 4:00 pm

        Hej Helle
        Det kan du tro - det kan du sagtens 🙂
        Alt det bedste
        Holger

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required