Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med sennep og porrer (uden fløde)

Kylling med sennep og porrer (uden fløde)

et billede til kylling med sennep og porrer (uden fløde)
4.7 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook145PinterestSMSEmailMessenger
145
DELINGER

Her får du min opskrift på kylling med sennep og porrer, der nemt laves i et fad i ovnen. Retten er fedtfattig, og lavet uden smør og fløde.

Kylling med sennep og porrer er en lækker middagsret, som er rimelig nem at lave.

Retten indeholder også spinat, og så laves den helt uden smør og fløde. Ønskes en mere flødeagtig smag og konsistens, kan du dog sagtens udskiftes lidt af bouillonen med fløde.

Opskriften er beregnet til fire personer, og du serverer retten med pasta eller ris.

Opskrift på kylling med sennep og porrer

Kylling med sennep og porrer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 40 minutter min
Her får du min opskrift på kylling med sennep og porrer, der nemt laves i et fad i ovnen. Retten er fedtfattig, og lavet uden smør og fløde.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 porrer (i tynde skiver)
  • 3 fed hvidløg (i tynde skiver)
  • 1 spsk hvedemel (med top)
  • 4 dl hønsebouillon (af 4 dl. kogende vand og 1 terning)
  • 200 g spinat (frisk)
  • 2 tsk sennep (jeg bruger en Maille med honning)
  • 1 tsk timian (tørret)
  • 1 citron (lidt friskpresset citronsaft)
  • 4 stykker kyllingebryst
  • 2 spsk olivenolie (til stegning)
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og find et passende ildfast fad frem, hvor du kan have fire stykker kyllingebryst i.
  2. Porrer svitses kort i lidt olivenolie på en varm pande, hvorefter hvidløg tilsættes. Svitses kort med.
  3. Drys hvedemel over, vend rundt og hæld derefter hønsebouillon i. Rør det ud.
  4. Kom gradvist den friske spinat ved, så spinaten falder sammen i sovsen.
  5. Tilsæt sennep og timian, og smag til med salt, friskkværnet peber og lidt friskpresset citronsaft.
  6. Hæld indholdet fra panden i det ildfaste fad.
  7. Vask hurtigt panden af og stil den tilbage på kogepladen.
  8. Brun nu kyllingebrystfileterne i lidt olie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Kyllingekødet skal kun brunes - og ikke steges færdige!
  9. Fordel kyllingestykkerne i fadet ovenpå sovsen, og giv nu din kylling med sennep og porrer ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Kalorier293kcalKulhydrater13gProtein35gFedt12gMættet fedt2gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt6gTransfedt0.02gKolesterol96mgNatrium1233mgKalium938mgKostfibre3gSukker3gVitamin A5514IUVitamin C28mgCalcium103mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter

Kylling med sennep og porrer serveres straks, og hertil passer pasta eller kogte ris virkelig fint.

Jeg laver også gerne en lille tomatsalat til.

Se flere opskrifter

  • billede med italiensk kyllingefad
    Italiensk kyllingefad med tomat og parmaskinke
  • billede til karry kylling i fad med ananas
    Karry kylling i fad med ananas
  • billede med fad med kylling
    Kylling i fad (med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs)
  • tarteletter med høns i asparges
    Tarteletter med høns i asparges (nem og lækker opskrift)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. John Asbjørn Gøransson skriver

    januar 31, 2023 at 6:12 pm

    Synes, at kyllingebryst kan være en stor og måske lidt tør størrelse ...... måske brystet burde skæres i mindre stykker uanset opskrift ?!

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required