• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kulmule med asparges risotto

Kulmule med asparges risotto

En lækker kulmule med asparges risotto, hvor den pandestegte fisk anrettes ovenpå en risotto med asparges. Foto: Madensverden.dk.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMSSubscribe

Her er den lækre opskrift på kulmule med asparges risotto, hvor fisken steges på panden og serveres med bagte tomater og dampende risotto.

Kulmule med asparges risotto er en nem og smuk fiskeret, der laves på under en halv time. Fiskeretter er jo i det hele taget hurtige at lave.

Bed fiskehandleren om at give dig fisk med skindet på, for så er det nemmere at stege på panden, uden kødet går i stykker.

Denne fisk har fint, hvidt kød, som har en mild smag, hvor selv de mest fiske-forskrækkede kan være med.

Opskriften er til fire personer.

Se også nogle af mine andre opskrifter:

  • Skindstegt kulmule med porrer i fløde
  • Kulmule opskrift - sådan steger du fisken
  • Kulmule med blomkål - nem opskrift
  • Kogt torsk med sennepssovs

Opskrift på kulmule med asparges risotto

En lækker kulmule med asparges risotto, hvor den pandestegte fisk anrettes ovenpå en risotto med asparges. Foto: Madensverden.dk.
Holger Rørby Madsen

Kulmule med asparges risotto - nem opskrift

5 fra 1 stemme
Her er den lækre opskrift på kulmule med asparges risotto, hvor fisken steges på panden og serveres med bagte tomater. Du skal anvende kulmule med skind.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 40 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 551
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g kulmule - med skind
  • 3 fed hvidløg
  • olivenolie
Risotto
  • 2 skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 350 g risotto ris
  • 1 l grøntsagsbouillon - varm
  • 2 dl mælk
  • 1 bundt grønne asparges
  • salt og friskkværnet peber
Bagte tomater
  • 250 g tomater - små
  • olivenolie
  • balsamico

Fremgangsmåde
 

  1. Start med tomaterne. Kom dem i et ildfast fad, hæld lidt olivenolie og balsamico over og krydr med lidt salt. Bages 20 minutter ved 200 grader varmluft.
  2. Så sætter du gang i risottoen. Finthakket skalotteløg og hvidløgsfed sauteres i olivenolie ved middelvarme. Tilsæt risottoris og lad dem sautere med et par minutter.
  3. Hæld så bouillon ved så det dækker, og lad nu risottoen simre ved svag varme i 15-20 minutter - afhængig af risene. Se eventuelt på pakken. Undervejs tilsætter du gradvist bouillon efterhånden som væden næsten er kogt væk.
  4. Når al bouillon er tilsat, kommes mælken gradvist ved. Det giver risottoen en flottere, hvid farve. Kog indtil risottoen stadig har en anelse bid, uden den er rå. Smag til med salt og peber.
  5. De grønne asparges snittes i mundrette stykker og kommes i, Varmes med i to minutter.
  6. Inden da har du sat gang i kulmulen, som skæres i portionsstykker. Varm en pande op ved en god varme og kom lidt olie på. Læg kulmulen på med skindsiden nedad, og steg ved høj varme i to minutter.
  7. Skru derefter ned for varmen til middel, og steg videre indtil kødet skifter farve til en mere mælkehvid kulør. Det tager typisk 3-5 minutter.
  8. Skru så varmen op, kom et par klatter god smør på panden sammen med knuste hvidløgsfed. Vend fisken om og steg 10 sekunder på kødsiden, hvorefter den tages af.

Næringsindhold

Kalorier: 551kcalKulhydrater: 79gProtein: 35gFedt: 10gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gKolesterol: 6mgNatrium: 1058mgKalium: 962mgKostfibre: 4gSukker: 6gVitamin A: 844IUVitamin C: 13mgCalcium: 153mgJern: 6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Serveringstip

Anret med aspargesrisotto nederst på en lun tallerken, læg et stykke kulmule ovenpå, og server tomaterne til.

Du kan eventuelt dryppe lidt olivenolie over fisken før servering og pynte med lidt kørvel eller persille.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Uge25-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 25: De bedste 20 vintilbud udvalgt blandt 150

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Forsiden lige nu

jordbærkage med kransekage
Jordbærkage med kransekage og flødecreme→ Se opskriften
Billede med rabarberbrud.
Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan→ Se opskriften
Hyldeblomstsirup
Hyldeblomstsirup til drinks og desserter→ Se opskriften
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår
Kartoffelavlerens kyllingefad med hele kyllingelår→ Se opskriften
Italiensk gris i airfryer
Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg→ Se opskriften
Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required