• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kulmule opskrift - sådan steger du fisken

Kulmule opskrift - sådan steger du fisken

kulmule opskrift
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
78
SHARES
FacebookMessenger78PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 14. juli 2023 - Udgivet: 13. oktober 2017

Kulmule opskrift: Kulmulen er en fantastisk spisefisk, og her kan du se hvordan du steger og tilbereder den helt perfekt på en pande.

Med denne kulmule opskrift får du en både sprød og mør kulmule, der aldrig bliver tør.

Fisken steges på skindsiden, men vendes til allersidst om i 10 sekunder, inden den tages af panden og serveres. Eventuelt med blomkålsris.

Opskriften er pr. person, så du skal bare gange op. Er I fire personer, skal du bruge 600 gram kulmule med skind.

Se også disse opskrifter:

  • Kulmule med kikærter
  • Fiskefilet - sådan laver du paneret rødspættefilet
  • Torsk med spinat og stegte dildkartofler
  • Kulmule med asparges risotto

Opskrift på pandestegtkulmule

kulmule opskrift
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kulmule opskrift - sådan steger du fisken

5 fra 6 stemmer
Kulmule opskrift: Kulmulen er en fantastisk spisefisk, og her kan du se hvordan du steger og tilbereder den helt perfekt på en pande.
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 1 person
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 218
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 150 g kulmule
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olie - til stegning
  • 1 spsk smør

Fremgangsmåde
 

  1. Tjek at alle ben er fjernet fra kødet, da det ikke er rart at få fiskeben i munden. Fjern eventuelle ben med en pincet.
  2. Rids skindet med en skarp kniv, hvor du på et portionsstykke laver 3-4 rids uden at skære for dybt.
  3. Krydr kulmulefileten med salt og friskkværnet peber.
  4. Kom en smule olie på en ret varm pande, og læg kulmulen på med skindsiden nedad. Steg 30 sekunder, og skru derefter ned til middel varme.
  5. Steg nu fisken indtil kødet begynder at blive hvid i farven, og det plejer at tage 7-8 minutter - afhængig af tykkelsen på fisken.
  6. Når din kulmule er næsten hvid i kødet, kommes en god klat smør på panden, fisken vendes om på kødsiden, og steges i 10 sekunder inden den tages af.

Næringsindhold

Kalorier: 218kcalProtein: 26gFedt: 13gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.3gKolesterol: 15mgNatrium: 2481mgKalium: 550mgVitamin A: 175IUCalcium: 65mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Så let er det at pandestege kulmule, og den smager vidunderlig.

Server den pandestegte kulmule med en skive lime eller citron. Dertil valgtfrit tilbehør, men blomkålsris passer perfekt til.

Fakta om kulmule

Kulmulen er en fantastisk spisefisk, der er meget nem at tilberede. Nemmest med skindet på som i opskriften her. Så bed altid fiskehandleren om kulmule med skind.

Bed samtidig fiskehandleren fjerne alle ben, det er det nemmeste for dig, og fiskehandleren er en dygtig fagmand.

Kulmulen er helt sort i munden, og det er derfra den har fået sit måske lidt finurlige navn. Altså den sorte "mule".

Den er en del af torskefamilien, og er blandt andet kendetegnet ved, at den ikke har nogen skægtråd under munden, som du kender det fra torsk.

Kulmulen har ret spidse tænder, og den lever af blandt andet sild.

Se også: Fish and chips opskrift med sauce tartare

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anna Noltensmejer

    maj 24, 2025 at 4:57 pm

    Lige til at gå til.
    Super opskrift.

    Svar
  2. Kirsten Daugaard

    maj 13, 2024 at 6:23 pm

    Herligt måltid.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften
sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required