• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kulmule med asparges risotto

Kulmule med asparges risotto

En lækker kulmule med asparges risotto, hvor den pandestegte fisk anrettes ovenpå en risotto med asparges. Foto: Madensverden.dk.
En lækker kulmule med asparges risotto, hvor den pandestegte fisk anrettes ovenpå en risotto med asparges. Foto: Madensverden.dk.

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  22. juli 2021

Del gerne:
11
SHARES
FacebookMessenger11PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her er den lækre opskrift på kulmule med asparges risotto, hvor fisken steges på panden og serveres med bagte tomater og dampende risotto.
  2. Opskrift på kulmule med asparges risotto
  3. Kulmule med asparges risotto - nem opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Serveringstip
Gå til opskrift

Her er den lækre opskrift på kulmule med asparges risotto, hvor fisken steges på panden og serveres med bagte tomater og dampende risotto.

Kulmule med asparges risotto er en nem og smuk fiskeret, der laves på under en halv time. Fiskeretter er jo i det hele taget hurtige at lave.

Bed fiskehandleren om at give dig fisk med skindet på, for så er det nemmere at stege på panden, uden kødet går i stykker.

Denne fisk har fint, hvidt kød, som har en mild smag, hvor selv de mest fiske-forskrækkede kan være med.

Opskriften er til fire personer.

Se også nogle af mine andre opskrifter:

  • Skindstegt kulmule med porrer i fløde
  • Kulmule opskrift - sådan steger du fisken
  • Kulmule med blomkål - nem opskrift
  • Kogt torsk med sennepssovs

Opskrift på kulmule med asparges risotto

En lækker kulmule med asparges risotto, hvor den pandestegte fisk anrettes ovenpå en risotto med asparges. Foto: Madensverden.dk.

Kulmule med asparges risotto - nem opskrift

Her er den lækre opskrift på kulmule med asparges risotto, hvor fisken steges på panden og serveres med bagte tomater. Du skal anvende kulmule med skind.
Bedømmelse
5 fra 1 stemme
RetFisk
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 40 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 600 g kulmule - med skind
  • 3 fed hvidløg
  • olivenolie

Risotto

  • 2 skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 350 g risotto ris
  • 1 l grøntsagsbouillon - varm
  • 2 dl mælk
  • 1 bundt grønne asparges
  • salt og friskkværnet peber

Bagte tomater

  • 250 g tomater - små
  • olivenolie
  • balsamico
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Start med tomaterne. Kom dem i et ildfast fad, hæld lidt olivenolie og balsamico over og krydr med lidt salt. Bages 20 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Så sætter du gang i risottoen. Finthakket skalotteløg og hvidløgsfed sauteres i olivenolie ved middelvarme. Tilsæt risottoris og lad dem sautere med et par minutter.
  • Hæld så bouillon ved så det dækker, og lad nu risottoen simre ved svag varme i 15-20 minutter - afhængig af risene. Se eventuelt på pakken. Undervejs tilsætter du gradvist bouillon efterhånden som væden næsten er kogt væk.
  • Når al bouillon er tilsat, kommes mælken gradvist ved. Det giver risottoen en flottere, hvid farve. Kog indtil risottoen stadig har en anelse bid, uden den er rå. Smag til med salt og peber.
  • De grønne asparges snittes i mundrette stykker og kommes i, Varmes med i to minutter.
  • Inden da har du sat gang i kulmulen, som skæres i portionsstykker. Varm en pande op ved en god varme og kom lidt olie på. Læg kulmulen på med skindsiden nedad, og steg ved høj varme i to minutter.
  • Skru derefter ned for varmen til middel, og steg videre indtil kødet skifter farve til en mere mælkehvid kulør. Det tager typisk 3-5 minutter.
  • Skru så varmen op, kom et par klatter god smør på panden sammen med knuste hvidløgsfed. Vend fisken om og steg 10 sekunder på kødsiden, hvorefter den tages af.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
551
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
6
mg
2
%
Natrium
 
1058
mg
46
%
Kalium
 
962
mg
27
%
Kulhydrater
 
79
g
26
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
6
g
7
%
Protein
 
35
g
70
%
Vitamin A
 
844
IU
17
%
Vitamin C
 
13
mg
16
%
Calcium
 
153
mg
15
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Serveringstip

Anret med aspargesrisotto nederst på en lun tallerken, læg et stykke kulmule ovenpå, og server tomaterne til.

Du kan eventuelt dryppe lidt olivenolie over fisken før servering og pynte med lidt kørvel eller persille.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required