Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kålpande

Kålpande

kålpande med spidskål og oksekød
4.6 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.2k
SHARES
FacebookMessenger1.2kPinterestEmailSMS

Her får du en nem opskrift på kålpande. En hurtig panderet med spidskål, hakket oksekød og bladselleri, som kan laves på 20 minutter.

Kålpande er en virkelig nem og hurtig opskrift på god aftensmad.

En skøn panderet, som du kan lave på ca. 20 minutter, og den indeholder blandt andet spidskål og hakket oksekød.

Kålpanden kan dog sagtens varieres, og oksekød kan udskiftes med hakket kylling, og der kan også kommes gulerødder i. Evt. som erstatning for bladselleri.

Se også de skønne opskrifter på:

  • Hakket oksekød og spidskål i ovn
  • Oksekød med kål, karry og gulerødder
  • Stegt spidskål
  • Karrykål

Opskrift på kålpande

Opskriften på kålpande er beregnet som en hovedret til fire personer.

Kålpande

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 17 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Her får du en nem opskrift på kålpande. En hurtig panderet med spidskål, hakket oksekød og bladselleri, som kan laves på 20 minutter.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød med 8-12% fedt
  • Lidt olivenolie til stegning
  • 1 stort rødløg finthakket
  • 4 fed hvidløg finthakket
  • 3 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 lille spidskål snittes fint
  • 2-3 stængler bladselleri i små tern
  • 3 spsk tomatkoncentrat (tomatpasta)
  • 2,5 dl fløde
  • 1 citron lidt friskpresset saft
Pynt
  • 100 g tomater små, skåret i kvarte
  • 1 håndfuld persille bredbladet, hakket

Fremgangsmåde

  1. Find en god og stor pande frem, og varm den op ved en rimelig høj varme.
  2. Når panden er varm, smuldres det hakkede oksekød i. Steges grundigt og der tilsættes evt. lidt olivenolie.
  3. Løg, hvidløg, spidskål og bladselleri gøres klar som beskrevet.
  4. Når det hakkede kød er brunet godt af, kommes en sjat olie på panden ved kødet og løg og hvidløg tilsættes. Svitses med et minuts tid.
  5. Krydr med paprika, salt og friskkværnet peber.
  6. Tilsæt så bladselleri og spidskål, og lad det sautere med i ca. 5 minutter, så kålen falder sammen. Skru en smule ned for varmen, så indholdet ikke brænder fast.
  7. Kom så fløde og tomatkoncentrat i din kålpande, og lad det stege yderligere 4-5 minutter.
  8. Smag kålpanden til med lidt friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  9. Pynt med tomater og bredbladet persille.

Næringsindhold

Kalorier622kcalKulhydrater24gProtein23gFedt50gMættet fedt23gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt20gTransfedt1gKolesterol142mgNatrium806mgKalium1173mgKostfibre7gSukker6gVitamin A1805IUVitamin C125mgCalcium194mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Jeg plejer at servere min kålpande med et stykke groft brød til.

En let salat kan også anvendes som tilbehør.

Kålpanden er fyldig som den er, men du kan også vende kogte ris i til sidst.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jytte Christensen skriver

    november 12, 2024 at 11:46 am

    Er det fryseegnet

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      november 12, 2024 at 2:33 pm

      Hej Jytte
      Det kan du tro - retten kan sagtens fryses ned.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Bente Stegger skriver

    november 28, 2022 at 5:33 pm

    Dejlige retter fra dig, - velsmagende og nemme at gå til!! Så tak herfra!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      november 29, 2022 at 6:06 am

      Hej Bente
      Tusind tak - det er sødt af dig og godt at høre 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  3. Orla skriver

    juli 02, 2021 at 8:02 am

    Mange gode opskrifter,nem at lave sammen med børn og børnbørn,der er blevet til mange gennem tiderne efterhånden
    Mange tak for de gode opskrifter,og ideer .God sommer til alle herfra Affentaa m,bolle å i.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 02, 2021 at 8:06 am

      Hej Orla
      Mange tak - det er dejligt at høre. Og Affenraa er fantastisk - har arbejdet der i en del år.
      Også rigtig god sommer til dig dine.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)
  • Billede af torsk med pesto.
    Torsk med pesto (hurtig og lækker fiskeret til hele familien)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required