Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Indonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutter

Indonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutter

billederesultat for indonesisk kylling
4.9 fra 57 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3k
SHARES
FacebookMessenger3kPinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på indonesisk kylling, der laves i et fad og steges 20 minutter i ovnen. Med grøntsager, karry og mangochutney.

Indonesisk kylling er en skøn ret med kylling og grøntsager, der steges i et fad og blot skal have 20 minutter i ovnen.

Det gode ved retten er, at du kan bruge min grundopskrift her, eller tilføje forskellige slags ingredienser til den.

Du kan blandt andet skære en banan eller to i skiver, og komme den i fadet.

Sambal oelek kan erstattes med lidt chili, du kan skrue op eller ned for mængden af mangochutney, afhængig af hvor glad du er for den.

Se også: Kylling i mango - opskrift på mango chicken curry

Den almindelige gule karry kan erstattes med en rød karry, der købes på glas. Men vær opmærksom på, at den røde karry er noget stærkere!

Mængden af porrer og gulerødder kan du selvfølgelig også variere som du synes, men jeg synes mængden i opskriften er meget passende.

Endelig kan du skifte fløden ud med en madlavningsfløde, der selvfølgelig tykner lidt mere, og i øvrigt indeholder mindre fedt end piskefløde.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Marokkansk kylling

Kylling med tilbehør

Fransk kylling

Opskrift på indonesisk kylling

Indonesisk kylling opskrift i ovn på 20 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 57 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her får du min opskrift på indonesisk kylling, der laves i et fad og steges 20 minutter i ovnen. Med grøntsager, karry og mangochutney.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kyllingebryst
  • 2 porrer
  • 3 gulerødder
  • 4 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 5 dl fløde
  • 3 tsk karry
  • 2 spsk mangochutney
  • 1 tsk sambal oelek
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Find en bradepande eller ildfast fad frem. Snit gulerødder og porrer i tynde og skrå skiver, og fordel dem i fadet.
  2. Hvidløg snittes i tynde skiver, mens peberfrugten skæres i mindre tern. Kommes i fadet.
  3. Kyllingefileterne skæres i strimler på langs, så de er cirka en centimeter tykke. Brun kyllingestrimlerne ved høj varme så de får farve, og krydr med salt og peber. Læg dem i fadet.
  4. Kog hurtigt panden af med fløde, karry, mangochutney og sambal oelek, og hæld det over kylling og grøntsager.
  5. Smag gerne til med lidt salt og peber.
  6. Stil dit fad med indonesisk kylling ind i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor det skal have 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier687kcalKulhydrater25gProtein37gFedt50gMættet fedt30gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt13gTransfedt0.02gKolesterol237mgNatrium835mgKalium1006mgKostfibre3gSukker14gVitamin A11214IUVitamin C51mgCalcium148mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Indonesisk kylling serveres med kogte ris og et stykke hjemmebagt brød af min nem dej.

Undrer du dig også: Hvad er sambal oelek? Få svaret i linket.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Susan Mosevrå Jensen skriver

    september 18, 2023 at 10:31 am

    Indonesisk kylling i fad er en super ret. Jeg har serveret den for gæster i alle aldre, og alle synes vældig god om den. Det er også en stor fordel, at alt kan forberedes på forhånd. Tak for opskriften

    Svar
  2. Lisbeth skriver

    juni 24, 2023 at 8:42 am

    Kan man evt brug kokosmælk i stedet for fløde?

    Svar
  3. Dan skriver

    juni 02, 2023 at 6:48 pm

    Jeg kan ikke få næringsindholdet til at give mening - 220 kalorier per portion.
    Men det er vel knap det halve af, hvad der er i fløden alene?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juni 03, 2023 at 7:57 am

      Hej Dan
      Tak for det, og du har fuldstændig ret. Det var en fejl i beregningen, og nu er den korrekte på 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  4. Rasmus skriver

    maj 08, 2021 at 9:09 am

    Hej Holger,

    Tak for inspirationen. Jeg skal lave den her i morgen til min familie, men tænkte på, om man med fordel kan lave det en dag forinden og have det på køl? Synes at have læst, at smagen bliver mere intens, hvis man laver det på forhånd og så varmer det i ovnen efterfølgende i de 20 minutter?

    Tak,
    Rasmus

    Svar
  5. Pernille skriver

    marts 27, 2021 at 5:19 pm

    Lækker ret - også for børn!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      marts 27, 2021 at 9:03 pm

      Hej Pernille
      Dejligt at høre - og tak for tilbagemelding 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required