Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Huevos rancheros

Huevos rancheros (opskrift på mexicansk morgenmad)

billederesultat for huevos rancheros
5 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
59
SHARES
FacebookMessenger59PinterestEmailSMS
Indhold
  • Huevos rancheros - nem opskrift
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på huevos rancheros
  • Tips
  • Hvad betyder huevos rancheros?
  • Kommentarer

Huevos rancheros - nem opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 9 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Huevos rancheros er mexicansk morgenmad, når den er allerbedst. En god opskrift med bla. peberfrugt, baked beans og æg. Nem at lave.
Antal: 4 personer
Ret: Morgenmad
Køkken: Mexikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 løg (finthakket)
  • 1 grøn peberfrugt (i små tern)
  • 1 rød peberfrugt (i små tern)
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 8 små tomater (skåret i kvarte)
  • 1 dåse baked beans
  • 1 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk spidskommen
  • chilipulver (eller fintsnittet jalapenos)
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 æg

Fremgangsmåde

  1. Løg og peberfrugter gøres klar som anvist, og hvidløg hakkes fint. Tomater skæres i halve, har du større tomater, snittes de i mindre stykker.
  2. Sæt en pande over kogepladen og kom en god sjat olie i.
  3. Start med at sautere løg og peberfrugter uden det tager farve.
  4. Kom så tomaterne ved sammen med en dåse bakes beans, vand, en smuldret bouillonterning, spidskommen og chilipulver. Eller jalapenos. Mængden af chili/jalapaenos afgør jo hvor stærk du laver din huevos rancheros, så her må du selv afgøre og smage dig frem.
  5. Skru ned for varmen og lad nu retten simre under låg i ca. 15 minutter. Om nødvendigt tilsættes lidt mere vand.
  6. Smages til med salt og friskkværnet peber.
  7. Lav fire fordybninger i panden, hvor du forsigtigt kommer et æg i hver. Krydr æggene med lidt salt og peber.
  8. Læg låget på igen, og lad nu din rancheros huevos få ca. 8 minutter mere, så æggene er tilberedte.

Næringsindhold

Kalorier328kcalKulhydrater51gProtein18gFedt8gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.02gKolesterol178mgNatrium1065mgKalium1137mgKostfibre14gSukker7gVitamin A2319IUVitamin C85mgCalcium162mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på huevos rancheros

Jeg elsker huevos rancheros, som er en populær morgenmadsret fra det mexicanske køkken.

Dels smager retten himmelsk godt, og dels er den altså ret nem at lave. Og jo, så er den også meget mættende som morgenmad, brunch eller til frokost.

Der findes et utal af opskrifter på huevos rancheros, men her er den variant jeg plejer at lave. Med masser af peberfrugt, løg og baked beans - og naturligvis æg, der tilberedes med til sidst.

Der kan også tilsættes koriander, lidt ost, jalapenos eller chipotle - og baked beans kan evt. erstattes med kidneybønner. Der kan også tilsættes hakkede tomater. Mulighederne er mange.

Her er der lavet et æg til hver person - du kan selvfølgelig sagtens tilføje flere æg.

Se også mine opskrifter på:

  • Cowboygryde
  • Burritos
  • Chili con carne

Tips

Huevos rancheros serveres straks, og gerne med varme tortillas til.

Den mexicanske ret er som sagt fremragende som morgenmad, men er bestemt lige så vidunderlig til frokost eller brunch.

Hvad betyder huevos rancheros?

Hvis du undrer dig over navnet på den mexicanske ret, så er der også her en forklaring.

Huevos betyder æg på spansk, og rancheros kan nærmest oversættes til landlig.

Så huevos rancheros kan til dansk oversættes til bondeæg. Det er altså en æggeret fra landet. Altså en mexicansk udgave af vores æggekage. Så ved du det.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required