Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Barbecuesauce

Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce

billede med hjemmelavet barbecuesauce
4.6 fra 51 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
302
SHARES
FacebookMessenger302PinterestEmailSMS
Indhold
  • Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce
  • Opskrift på barbecuesauce
  • BBQ til kylling
  • Kommentarer

Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 51 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Her får du opskriften på grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce, der er velegnet til kød, spareribs og meget andet. Meget nem opskrift.
Antal: 4 personer
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 dl tomatketchup gerne Heinz
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk soja
  • 3 spsk brun farin
  • Lidt chipotle eller almindelig chili

Fremgangsmåde

  1. Start med at komme ketchup i en lille skål, og jeg vil anbefale dig en Heinz tomatketchup, da den har den rette syre til barbecuesaucen. Men andre typer ketchup kam selvfølgelig også anvendes.
  2. Rør så sennep ud i ketchuppen, og derefter paprika og hvidløgspulver.
  3. Fortsæt med hvidvinseddike (eller en lignende lys eddike) og lidt soja.
  4. Så skal der røres brun farin i, og her er det vigtigt, at du rører så længe, at farinen (sukkeret) er helt opløst i barbecuesaucen.
  5. Til sidst kommer du chipotle eller lidt almindelig chilipulver i, indtil du har den rette styrke. Fordelen ved chipotle er, at det tilfører din barbecuesauce lidt røgagtig smag.
  6. Lad barbecuesaucen hvile 10 minutter inden brug.

Næringsindhold

Kalorier69kcalKulhydrater17gProtein1gFedt0.2gMættet fedt0.02gFlerumættet fedt0.1gEnkelumættet fedt0.1gNatrium521mgKalium102mgKostfibre0.4gSukker15gVitamin A204IUVitamin C4mgCalcium8mgJern0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på barbecuesauce

Barbecuesauce eller BBQ-sauce, det er jo slet ikke til at undvære.

Her får du den bedste opskrift på grillsauce, og den er virkelig nem at lave.

Den er selvfølgelig fremragende til spareribs og gode kamben, men du kan også anvende den som sauce til en omgang pulled pork.

Eller prøv den som marinade til nakkefilet og andre stykker kød.

Det er med andre ord en god allround barbecuesauce, som det altid er godt at kende opskriften på.

Mængden passer til marinering til kød til fire personer, eksempelvis til fire rækker ben/spareribs.

BBQ til kylling

Som sagt er BBQ-saucen super god til mange slags kød, så prøv dig endelig frem.

Snyd heller ikke dig selv for at marinere en hel kylling eller kyllingbrystfileter i saucen, det giver altså en virkelig god smag.

For der findes ikke en bedre barbecuesauce end grillmesterens egen og hjemmelavede udgave.

Se flere opskrifter:

  • Grillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchup
  • Sticky chicken - kyllingelår med BBQ-marinade
  • Kylling i barbecuesauce - skøn mongolsk ret
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Frank Henriksen skriver

    juli 14, 2024 at 4:57 pm

    Smager skide godt

    Svar
  2. Tom Zinck Nielsen skriver

    august 13, 2023 at 3:50 pm

    Jeg brugte alm dijonsennep ! Vidste ikke bedre (hvis der står sennep i en opskrift,bruger jeg altid noget stærkt). Det virkede forøvrigt fint !

    Svar
  3. Maria skriver

    december 29, 2022 at 5:27 pm

    Hejsa
    Og godt nytår. Jeg skal lave din sauce her til nytår. Men normalt har jeg ikke sennep hjemme. Så jeg vil gerne vide hvilken en det er du bruger i videoen?
    Vh Maria.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      december 29, 2022 at 9:21 pm

      Hej Maria
      Jeg plejer at bruge en sennep fra Maille - den med honning - den kan købes i de fleste supermarkeder. Men du kan sagtens også bruge en anden sennep 🙂
      Og tak for hilsen - med de bedste hilsner herfra - og ønsket om et godt nytår
      Holger

      Svar
      • Maria skriver

        december 29, 2022 at 10:39 pm

        Okai perfekt. Jeg aner som sagt intet om det. Men altså hvis jeg ikke kan finde den du skriver du bruger, hvilken anbefaler du så? For jeg er helt på herrens mark. Hehe.

      • Holger Rørby Madsen skriver

        december 30, 2022 at 6:01 am

        Du er altid velkommen. Så køber du bare en mild sennep, så skal det nok blive godt 🙂
        God fornøjelse.
        Bedste hilsner
        Holger

  4. Line Mathiesen skriver

    februar 06, 2020 at 5:57 pm

    Hvor længe vil den kunne holde sig? 🙂

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      februar 07, 2020 at 8:50 am

      Hej Line
      Du kan sagtens have den på køl i 5-7 dage 🙂
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required