Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Gulerodsgryde

Gulerodsgryde med kylling og spinat

billederesultat for gulerodsgryde med kylling
4.8 fra 69 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3.7k
SHARES
FacebookMessenger3.7kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Gulerodsgryde med kylling og spinat
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Video til opskriften
  • Opskrift på gulerodsgryde
  • Tips
  • Kommentarer

Gulerodsgryde med kylling og spinat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 69 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst (i mindre tern)
  • 1 stort rødløg (hakkes fint)
  • 1 grøn peberfrugt (i små tern)
  • 5 gulerødder (afhængig af størrelse, i små tern)
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning (gerne en hønsebouillon)
  • 2 dl fløde
  • 200 g spinat (frisk og skyllet)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. 400 g kyllingebryst skæres i mindre tern, der steges i en stor pande eller stegegryde. Steg gerne i smør for smagens skyld.
  2. 1 stort rødløg hakkes fint og 1 grøn peberfrugt snittes i mindre tern. 5 gulerødder vaskes og skæres i små tern. Medmindre gulerødderne er meget beskidte og gamle, behøver du ikke skrælle dem. Kommes ved kyllingkødet.
  3. Tilsæt så 2 tsk karry og 2 tsk paprika og lad det riste med et minuts tid under omrøring, inden du kommer 1 dåse hakkede tomater, 2 dl vand, 1 bouillonterning og 2 dl fløde ved.
  4. Lad det koge 10-12 minutter ved middel varme, og tilsæt mere vand eller fløde hvis dette ønskes.
  5. Tilsæt så 200 g spinat lidt ad gangen, så spinaten når at falde sammen i din gulerodsgryde, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier360kcalKulhydrater18gProtein26gFedt21gMættet fedt12gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gTransfedt0.01gKolesterol121mgNatrium603mgKalium1186mgKostfibre5gSukker9gVitamin A16346IUVitamin C58mgCalcium155mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video til opskriften

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på gulerodsgryde

Gulerodsgryde er en virkelig dejlig opskrift, som laves med kylling, spinat og andre gode sager.

Gryderetten er simpel og hurtig at lave, og så er den altså perfekt som aftensmad, hvor du samtidig kan få brugt de sidste gulerødder i køleskabet.

Her har anvendt fire store gulerødder, men tilsæt som det passer dig i den dejlige gulerodsgryde.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer. Prøv også min opskrift på den sunde gulerodssuppe.

Tips

Gulerodsgryde med kylling og spinat serveres med kogte ris.

Et stykke madbrød passer godt til.

Du skal også prøve mine opskrifter på gryderet med spinat, ingefær og svinekød, og den nemme gryderet med kylling, peberfrugt og gulerod.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Poul Erik Marvig skriver

    september 10, 2024 at 11:28 am

    For at gøre retten vegetarisk kan kyllingen erstattes med portobello svampe skåret i mundrette stykker.

    Svar
  2. Inga skriver

    marts 18, 2024 at 12:58 pm

    Fantastisk Ret-
    Vil bruge den til veninderne

    Svar
  3. Vibeke skriver

    august 29, 2022 at 2:14 pm

    Er kalorieindholdet incl ris, eller kommer de kalorier oveni?

    Svar
  4. Birgitte Gregersen skriver

    maj 27, 2021 at 8:19 pm

    Kan det fryses

    Svar
  5. Heidi skriver

    maj 09, 2021 at 11:20 am

    Hej Holger,
    Nu har jeg lavet denne ret flere gange, og jeg er helt vild med den. Jeg vil derfor gerne vide, om den er fryseegnet? Hvor længe kan den alternativt holde sig i køleskabet?
    Venlig hilsen
    Heidi

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required