• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Gulerodsgryde med kylling og spinat

Gulerodsgryde med kylling og spinat

billederesultat for gulerodsgryde med kylling
4.8 fra 69 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
3.7k
SHARES
FacebookMessenger3.7kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. april 2024 - Udgivet:  3. september 2023

Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.

Gulerodsgryde er en virkelig dejlig opskrift, som laves med kylling, spinat og andre gode sager.

Gryderetten er simpel og hurtig at lave, og så er den altså perfekt som aftensmad, hvor du samtidig kan få brugt de sidste gulerødder i køleskabet.

Her har anvendt fire store gulerødder, men tilsæt som det passer dig i den dejlige gulerodsgryde.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer. Prøv også min opskrift på den sunde gulerodssuppe.

Opskrift på gulerodsgryde

billederesultat for gulerodsgryde med kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Gulerodsgryde med kylling og spinat

4.80 fra 69 stemmer
Her er nem opskrift på gulerodsgryde, der er en hurtig gryderet med kylling, spinat og gulerødder. Gulerodsgryden er nem aftensmad med ris.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 360
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g kyllingebryst - i mindre tern
  • 1 stort rødløg - hakkes fint
  • 1 grøn peberfrugt - i små tern
  • 5 gulerødder - afhængig af størrelse, i små tern
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning - gerne en hønsebouillon
  • 2 dl fløde
  • 200 g spinat - frisk og skyllet
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. 400 g kyllingebryst skæres i mindre tern, der steges i en stor pande eller stegegryde. Steg gerne i smør for smagens skyld.
  2. 1 stort rødløg hakkes fint og 1 grøn peberfrugt snittes i mindre tern. 5 gulerødder vaskes og skæres i små tern. Medmindre gulerødderne er meget beskidte og gamle, behøver du ikke skrælle dem. Kommes ved kyllingkødet.
  3. Tilsæt så 2 tsk karry og 2 tsk paprika og lad det riste med et minuts tid under omrøring, inden du kommer 1 dåse hakkede tomater, 2 dl vand, 1 bouillonterning og 2 dl fløde ved.
  4. Lad det koge 10-12 minutter ved middel varme, og tilsæt mere vand eller fløde hvis dette ønskes.
  5. Tilsæt så 200 g spinat lidt ad gangen, så spinaten når at falde sammen i din gulerodsgryde, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 360kcalKulhydrater: 18gProtein: 26gFedt: 21gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.01gKolesterol: 121mgNatrium: 603mgKalium: 1186mgKostfibre: 5gSukker: 9gVitamin A: 16346IUVitamin C: 58mgCalcium: 155mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Gulerodsgryde med kylling og spinat serveres med kogte ris.

Et stykke madbrød passer godt til.

Du skal også prøve mine opskrifter på gryderet med spinat, ingefær og svinekød, og den nemme gryderet med kylling, peberfrugt og gulerod.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Poul Erik Marvig

    september 10, 2024 at 11:28 am

    For at gøre retten vegetarisk kan kyllingen erstattes med portobello svampe skåret i mundrette stykker.

    Svar
  2. Inga

    marts 18, 2024 at 12:58 pm

    Fantastisk Ret-
    Vil bruge den til veninderne

    Svar
  3. Vibeke

    august 29, 2022 at 2:14 pm

    Er kalorieindholdet incl ris, eller kommer de kalorier oveni?

    Svar
  4. Birgitte Gregersen

    maj 27, 2021 at 8:19 pm

    Kan det fryses

    Svar
  5. Heidi

    maj 09, 2021 at 11:20 am

    Hej Holger,
    Nu har jeg lavet denne ret flere gange, og jeg er helt vild med den. Jeg vil derfor gerne vide, om den er fryseegnet? Hvor længe kan den alternativt holde sig i køleskabet?
    Venlig hilsen
    Heidi

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required