Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Fried rice med spidskål, gulerødder og soja

Fried rice med spidskål, gulerødder og soja

billede til fried rice med spidskål
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
33
SHARES
FacebookMessenger33PinterestEmailSMS

Nem og lækker opskrift på fried rice med spidskål, gulerødder og soja. Asiatisk inspireret tilbehør med ris og grøntsager, der passer til mange retter.

Fried rice med spidskål er sundt, nemt og lækkert tilbehør, der kan serveres til utallige retter.

Her har jeg lavet den med hvidløg, gulerødder og ingefær, men ingredienserne kan varieres efter smag og behag.

Det er en nem opskrift på fried rice med grøntsager, som alle kan lide. Ønskes det mere spicy og krydret, kan du tilsætte lidt sød chilisauce eller chili. God fornøjelse.

Se også de populære opskrifter på:

  • Stegte ris
  • Nasi Goreng
  • Kylling med soja

Opskrift på fried rice med spidskål

Fried rice med spidskål, gulerødder og soja

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Nem og lækker opskrift på fried rice med spidskål, gulerødder og soja. Asiatisk inspireret tilbehør med ris og grøntsager, der passer til mange retter.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 125 g ris (koges som anvist på pakken)
  • 4 fed hvidløg (finthakket)
  • 150 g gulerødder (i små tern)
  • olivenolie (til stegning)
  • 150 g spidskål (snittet)
  • 1 spsk ingefær (finthakket eller revet)
  • 3 æg
  • 6 forårsløg (snittet i skiver)
  • 4 spsk soja
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kog ris som anvist på pakken og klargør de øvrige ingredienser.
  2. I en dyb pande steges hvidløg og gulerødder i lidt olie ved høj varme, men uden at hvidløget tager farve. Steg det et minuts tid.
  3. Vend så spidskål og ingefær i, og steg et minuts tid mere. Kom gerne lidt mere olie ved.
  4. Træk det ud til den ene side i panden, og kom æggene i hvor der ikke er grøntsager. Rør i æggene til de er stegt, og vend dem så sammen med grøntsagerne.
  5. Tilsæt forårsløg sammen med soja og friskpresset citronsaft, og vend godt rundt.
  6. Vend de kogte ris i. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier247kcalKulhydrater37gProtein10gFedt7gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.01gKolesterol123mgNatrium1672mgKalium438mgKostfibre4gSukker3gVitamin A6676IUVitamin C37mgCalcium87mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Servering

Fried rice med spidskål serveres straks, og det passer fint som tilbehør til mange retter.

Kan blandt andet serveres som eksotisk tilbehør til klassiske frikadeller, men også gerne til eks. indbagt kylling. Velbekomme.

billede til fried rice med spidskåll og  indbagt kylling
Fried rice med spidskål kan blandt andet serveres til indbagt kylling. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    marts 05, 2025 at 10:49 am

    Tak fordi du bruger opskriften. Del gerne din mening og erfaring med den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required