• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Fanø schnitzler

Fanø schnitzler

billede med Fanø schnitzler
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
8
SHARES
FacebookMessenger8PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  15. januar 2025 - Udgivet:  15. januar 2025

Indhold

  1. Her er min opskrift på fantastiske Fanø schnitzler, der smager himmelsk godt. Skønne steaks laves med den gode Fanø skinke og rosmarin.
  2. Opskrift på Fanø schnitzler
  3. Fanø schnitzler
  4. Servering

Her er min opskrift på fantastiske Fanø schnitzler, der smager himmelsk godt. Skønne steaks laves med den gode Fanø skinke og rosmarin.

Du skal prøve disse lækre Fanø schnitzler, som jeg har givet navn efter den særlige Fanø skinke, jeg bruger sammen med schnitzlerne.

Jeg kommer ofte på Fanø, og Fanø skinken bliver fremstillet af Slagter Christiansen i Nordby, og her får du en fremragende lufttørret skinke, som jeg synes er bedre end selv de bedste parmaskinker.

Opskriften er inspireret af den klassiske saltimbocca fra Italien, men her altså lavet i en lidt anden udgave, der bestemt ikke er dårligere.

Er du ikke i nærheden af Fanø, kan du blot udskifte den særlige Fanø skinke med en parmaskinke eller serranoskinke. Det bliver også fint. Fod fornøjelse.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Wienerschnitzel
  • Jægerschnitzel
  • Skinkeschnitzel
  • Fanø gryde

Opskrift på Fanø schnitzler

billede med Fanø schnitzler
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Fanø schnitzler

5 fra 1 stemme
Her er min opskrift på fantastiske Fanø schnitzler, der smager himmelsk godt. Skønne steaks laves med den gode Fanø skinke og rosmarin.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 253
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 skinkeschnitzler - på ca. 150 gram stykket
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 kviste rosmarin
  • 4 skiver Fanø skinke - eller parmaskinke
  • hvedemel
  • smør - og olie til stegning

Fremgangsmåde
 

  1. Dup skinkeschnitzlerne tørre med et stykke køkkenrulle, og krydr dem på oversiden med salt og friskkværnet peber. Er de meget tykke, kan de med fordel lige bankes lidt mere flade.
  2. Læg en kvist frisk rosmarin på hvert stykke kød. Fold en skive af Fanø skinke (eller parmaskinke) sammen på midten, og læg den på rosmarinen. Sæt den fast med en tandstikker. Gør på samme måde med de øvrige.
  3. Kom hvedemel i en dyb tallerken. Læg Fanø schnitzlerne ned i melet med rosmarin, skinke og tandstikkeren opad, så "bunden" ligger i melet. Du skal IKKE vende dem i mel!
    Fanø schnitzler klar til stegning
  4. Kom en god klat smør og en god sjat olie på en varm pande, og steg nu først schnitzlerne et minut med melsiden opad, hvorefter de vendes og steges et minut på den anden side.
    stegning af schnitzler med Fanø skinke

Næringsindhold

Kalorier: 253kcalKulhydrater: 1gProtein: 38gFedt: 9gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.2gKolesterol: 114mgNatrium: 952mgKalium: 584mgKostfibre: 0.1gSukker: 0.01gVitamin A: 91IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 10mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Fanø schnitzlerne serveres straks sammen med ønsket tilbehør, og det kan eks. være sammen med råstegte kartofler og en lækker broccolisalat.

Panden kan i øvrigt også koges af med lidt hvidvin og jævnes til en lækker sauce til kødet. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen

    januar 15, 2025 at 8:32 am

    Tak fordi du bruger opskriften - og jeg bliver glad for at høre din mening om den her.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required