Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Forretter › Butterdejspakker med laks, feta og asparges

Butterdejspakker med laks, feta og asparges

Butterdejspakker
5 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
133
SHARES
FacebookMessenger133PinterestEmailSMS
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 8. juli 2021

Butterdejspakker med laks, feta og asparges fungerer rigtig godt som forret eller som en del af en tapas. De er superlækre og nemme at lave.

Butterdejspakker med laks, feta og asparges er virkelig simple at lave og de kræver ikke særlig mange ingredienser, til gengæld smager de himmelsk.

Jeg har brugt varmrøget laks, da jeg elsker smagen, men man kan også bruge koldrøget eller rå laks.

Dog skal man så bare lige være opmærksom på, at de skal have længere tid i ovnen. Ligegyldigt hvad, smager de dejligt.

De er også ret fine, synes jeg, dermed er de gode til velkomstdrinken, når man får gæster eller som en snack når som helst. De smager i øvrigt også godt kolde, så man kan godt lave dem aftenen før, de skal serveres. Se mere indhold:

  • Hjemmelavet tapas med opskrifter og forslag
  • Indbagt laks med spinat i filodej på 30 minutter
  • Dadler med bacon - bløde dadler i baconsvøb til tapas

Opskrift på butterdejspakker med laks

Rakel Seneca

Butterdejspakker med laks og feta

5 fra 8 stemmer
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 12 stykker
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Kalorier: 276
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 pakke butterdej
  • 150 g feta
  • 1 tsk citronskal
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 1 tsk purløg - finthakket
  • 150 g laks
  • 12 stk grønne asparges
  • 1 stk æg
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at tage en skål og tilføj fetaen. Mas den med en gaffel og tilføj purløg og citronskal.
  2. Gør de grønne asparges klar ved at vaske dem og knække de hårde spidser af. Tag også laks og skær den ud i 12 stykker.
  3. Tag nu butterdejen og skær den ud i 12 firkantede stykker.
  4. Tilføj fetablandingen på hvert firkantet stykke butterdej, derefter et stykke laks og til sidst en asparges, som du ligger på tværs af firkanten.
  5. Fold nu de to hjørner henover aspargesen og pres dejen sammen, så laksen er dækket til, men der stadig er åbent i begge ender, hvor aspargesen stikker ud. Forsæt med alle pakkerne.
  6. Tag nu ægget og pisk det en smule. Pensel ægget udover alle pakkerne og drys med sort peber.
  7. Bag pakkerne ved 175 grader varmluft i cirka 20 minutter eller indtil de er let gyldne.
  8. Server straks og pynt eventuelt med dild eller purløg.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 276kcalKulhydrater: 19gProtein: 7gFedt: 19gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 10gKolesterol: 18mgNatrium: 250mgKalium: 98mgKostfibre: 1gSukker: 0.3gVitamin A: 70IUVitamin C: 0.3mgCalcium: 68mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Noter om retten

Fetaen i opskriften smager lækkert, men du kan sagens vælge at udskifte den til en anden ost. Både hytteost og flødeost fungerer lige så godt.

Du kan vælge at servere denne opskrift sammen med andre snacks såsom sprøde samosa fra Goa eller som en del af et måltid med en lækker salat.

Prøv for eksempel en gedeostsalat med valnødder, æbler og vinaigrette.

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kirsten skriver

    marts 21, 2024 at 8:44 pm

    I teksten før opskriften står, at man sagtens kan lave den dagen før. I opskriften står der @server straks» ???
    Mvh Kirsten

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required