• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Forretter

Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie

billederesultat for bresaola med rucola
Bresaola er en smuk spise med sin meget mørkerøde farve. Bresaolaen anrettes med rucola og parmesan. Giv den også lidt trøffelolie. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  4. november 2017

Del gerne:
48
SHARES
FacebookMessenger48PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Bresaola er saltet og lufttørret oksefilet, som serveres i tynde skiver som forret. Her serveret med rucola, parmesan og trøffelolie.
  2. Opskrift på bresaola med rucola
  3. Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift

Bresaola er saltet og lufttørret oksefilet, som serveres i tynde skiver som forret. Her serveret med rucola, parmesan og trøffelolie.

Bresaola med rucola er baseret på skiver af bresaola, som kommer fra Valtellina, en alpedal i Lombardiet, der ligger i det nordlige Italien.

Bresaolaen er lavet af oksefilet, som saltes og lufttørres i to til tre måneder. Det gør kødet hårdt og helt mørkerødt, nærmest bordeaux, i farven.

Den kan købes som pålæg i mange supermarkeder. Men hvis du er heldig, har du en italiensk delicatesse-butik i nærheden, så du kan få bresaola i papirtynde skiver, skåret, når du køber det. Det er bare det bedste.

Denne opskrift på bresaola med rucola er til fire personer og beregnet som forret eller antipasto, som italienerne vil sige.

Du kan dog også sagtens servere bresaolaen som en let hovedret, så skal du bare regne med lidt flere skiver til hver person og servere retten med brød til. 

Opskriften er beregnet som en forret til fire personer.

Opskrift på bresaola med rucola

billederesultat for bresaola med rucola

Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie

Bresaola er saltet og lufttørret oksefilet, som serveres i tynde skiver som forret. Her serveret med rucola, parmesan og trøffelolie.
Bedømmelse
4.8 fra 6 stemmer
RetForret
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 5 minutter minutter
Antal 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 12 skiver bresaola
  • 50 g rucola - eller så meget du synes
  • 50 g parmesan
  • Lidt trøffelolie
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Først anretter du tre skiver bresaola på hver tallerken.
  • Drys så lidt rucola hen over kødet.
  • Skær parmesan i mindre stykker og drys det ud over rucolaen.
  • Hæld et par tynde striber trøffelolie ud over hver tallerken. Det giver en fantastisk smag til både kød og rucola.
  • Kværn til sidst et-to vrid sort peber over forretten.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
120
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Bresaola med rucola serveres helt kold og med et stykke hjemmebagt ciabattabrød og et glas hvidvin til.

Se også disse opskrifter på forretter:

  • Salat med bresaola som lækker forret
  • Oksekødsruller med bresaola, timian og sauce
  • Italiensk forret - super nem antipasti på 5 minutter
  • Pasta med salami - nem pastaret med lufttørret salami
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ellen Skovhede Jensen

    december 29, 2022 at 5:01 pm

    Det er superopskrifter, du laver, og sender! 🤗🤗

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 29, 2022 at 9:18 pm

      Hej Ellen
      1000 tak - det er jeg super glad for at høre.
      Alt det bedste - og godt nytår
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required