• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Bradepandetærte med fars og feta ost

Bradepandetærte med fars og feta ost

billederesultat for bradepandetærte med fars
4.5 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
729
SHARES
FacebookMessenger729PinterestEmailSMSSubscribe

Her får du en nem opskrift på bradepandetærte med fars. Tærten laves i et fad sammen med bla. feta ost og hakket oksekød. Nem hverdagsret.

Bradepandetærte er dejlig hverdagsmad og aftensmad, som alle sætter pris på.

Den lækre tærte bages naturligvis i en bradepande, og fyldet er blandt andet hakket oksekød og feta ost.

Bradepanden skal have cirka halv størrelse af ovnens bradepande.

Men bradepandetærten kan også laves i en alm. tærteform med en diameter på ca. 28 centimeter.

Opskrift på bradepandetærte med fars

billederesultat for bradepandetærte med fars
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Bradepandetærte med fars og feta ost

4.54 fra 15 stemmer
Her får du en nem opskrift på bradepandetærte med fars. Tærten laves i et fad sammen med bla. feta ost og hakket oksekød. Nem hverdagsret.
Antal: 4
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Dej
  • 3 dl hvedemel
  • 1 dl grahamsmel
  • 125 g smør - koldt, skåret i mindre stykker
  • 1½-1 spsk vand - koldt
Fyld
  • 1-2 løg - finthakket
  • 4 fed hvidløg - knust og finthakket
  • 400 g hakket oksekød
  • Lidt olie - til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 dåse hakkede tomater
  • Lidt græsk krydderi - fra Santa Maria
  • 1½ spsk tomatpure - koncentreret
  • 1 oksebouillontern - smuldret
  • 100 g fetaost - skåret i tern
  • ½ glas oliven - kalamata oliven uden sten, godt afdryppede
  • 1 håndfuld cherrytomater - halverede
  • 1 håndfuld mozzarella - revet

Fremgangsmåde
 

  1. Kom de to slags mel i en skål sammen med det kolde smør. Smuldr blandingen sammen, til det er helt grynet. Tilsæt det kolde vand og saml dejen.
  2. Læg dejen til din bradepandetærte i køleskabet i en halv times tid.
  3. Forvarm ovnen til 225 grader (varmluft).
  4. Tryk dejen ud i en letsmurt, lille bradepande og prik den godt med en gaffel. Forbag den i 10 minutter, midt i ovnen.
  5. Varm olie op i en gryde og sauter løgene, til de begynder at tage farve. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det svitse, til det bliver helt grynet, krydr med salt, friskkværnet peber og lidt græsk krydderi.
  6. Tilsæt hvidløg og lad det stege med et par minutter under omrøring. Tilsæt tomatpure, de hakkede tomater og smuldret bouillontern.
  7. Skru ned og lad det simre UDEN låg i et kvarters tid. Smag det til.
  8. Når tærtebunden er forbagt, fordeles kødfyldet i bunden. Fordel feta, cherrytomater og oliven ovenpå.
  9. Drys med lidt græsk krydderi. Tilsidst kommes revet ost på.
  10. Sæt tærten i ovnen i 15-20 minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige bradepandetærte serveres med en salat.

Og gerne en dressing på creme fraiche eller græsk yoghurt, smagt til med hvidløg.

Hvis tærten skal serveres for gæster, så forbag tærten og lad den stå klar.

Lav fyldet og lad det stå klar i køleskabet. Gør tomater, oliven og fetaost klar.

Når gæsterne kommer samles tærten som overfor og bages - den skal nok have lidt længere tid, hvis fyldet er helt koldt - så fyldet er gennemvarmt.

Se også disse lækre tærter:

Bacontærte

4.6 fra 100 stemmer
Verdens bedste bacontærte med en virkelig god tærtebund, der er saftig og fyldig og på ingen måde tør. Fyldes med bacon og porre.
Gå til opskrift
billederesultat for bacontærte

Blomkålstærte

4.8 fra 21 stemmer
Her er min opskrift på en hjemmelavet blomkålstærte, der er nem at lave. En lækker tærte med blomkål, spinat og bacon. Med en nem tærtebund.
Gå til opskrift
billederesultat for blomkålstærte

Græsk tærte med oksekød, feta og oliven

4.8 fra 10 stemmer
En skøn opskrift på græsk tærte med klassisk fyld. Den græske tærte bages nemlig med blandt andet oksekød, feta og oliven, og en nem aftensmad.
Gå til opskrift
græsk tærte
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.
Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager→ Se opskriften
Billed resultat for mini pavlova md jordbær
Mini pavlova med jordbær og flødeskum→ Se opskriften
Billede af lammekoeteletter.
Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Sådan ser de færdige kartofler med smeltet smør og persille ud. Og det ligner vaskeægte dansk sommermad, når den er allerbedst. Kartoflerne er perfekte som tilbehør til alt fra frikadeller til stegt rødspætte og stegt flæsk. Foto: Madensverden.dk.
Kartofler med smeltet smør og persille→ Se opskriften
peberfrugtsalat
Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner→ Se opskriften
Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required