Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Bradepandetærte med fars og feta ost

Bradepandetærte med fars og feta ost

billederesultat for bradepandetærte med fars
4.5 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
768
SHARES
FacebookMessenger768PinterestEmailSMS

Her får du en nem opskrift på bradepandetærte med fars. Tærten laves i et fad sammen med bla. feta ost og hakket oksekød. Nem hverdagsret.

Bradepandetærte er dejlig hverdagsmad og aftensmad, som alle sætter pris på.

Den lækre tærte bages naturligvis i en bradepande, og fyldet er blandt andet hakket oksekød og feta ost.

Bradepanden skal have cirka halv størrelse af ovnens bradepande.

Men bradepandetærten kan også laves i en alm. tærteform med en diameter på ca. 28 centimeter.

Opskrift på bradepandetærte med fars

Bradepandetærte med fars og feta ost

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.5 fra 15 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Her får du en nem opskrift på bradepandetærte med fars. Tærten laves i et fad sammen med bla. feta ost og hakket oksekød. Nem hverdagsret.
Antal: 4
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Dej
  • 3 dl hvedemel
  • 1 dl grahamsmel
  • 125 g smør (koldt, skåret i mindre stykker)
  • 1½-1 spsk vand (koldt)
Fyld
  • 1-2 løg (finthakket)
  • 4 fed hvidløg (knust og finthakket)
  • 400 g hakket oksekød
  • Lidt olie (til stegning)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 dåse hakkede tomater
  • Lidt græsk krydderi (fra Santa Maria)
  • 1½ spsk tomatpure (koncentreret )
  • 1 oksebouillontern (smuldret)
  • 100 g fetaost (skåret i tern)
  • ½ glas oliven (kalamata oliven uden sten, godt afdryppede)
  • 1 håndfuld cherrytomater (halverede)
  • 1 håndfuld mozzarella (revet)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kom de to slags mel i en skål sammen med det kolde smør. Smuldr blandingen sammen, til det er helt grynet. Tilsæt det kolde vand og saml dejen.
  2. Læg dejen til din bradepandetærte i køleskabet i en halv times tid.
  3. Forvarm ovnen til 225 grader (varmluft).
  4. Tryk dejen ud i en letsmurt, lille bradepande og prik den godt med en gaffel. Forbag den i 10 minutter, midt i ovnen.
  5. Varm olie op i en gryde og sauter løgene, til de begynder at tage farve. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det svitse, til det bliver helt grynet, krydr med salt, friskkværnet peber og lidt græsk krydderi.
  6. Tilsæt hvidløg og lad det stege med et par minutter under omrøring. Tilsæt tomatpure, de hakkede tomater og smuldret bouillontern.
  7. Skru ned og lad det simre UDEN låg i et kvarters tid. Smag det til.
  8. Når tærtebunden er forbagt, fordeles kødfyldet i bunden. Fordel feta, cherrytomater og oliven ovenpå.
  9. Drys med lidt græsk krydderi. Tilsidst kommes revet ost på.
  10. Sæt tærten i ovnen i 15-20 minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige bradepandetærte serveres med en salat.

Og gerne en dressing på creme fraiche eller græsk yoghurt, smagt til med hvidløg.

Hvis tærten skal serveres for gæster, så forbag tærten og lad den stå klar.

Lav fyldet og lad det stå klar i køleskabet. Gør tomater, oliven og fetaost klar.

Når gæsterne kommer samles tærten som overfor og bages - den skal nok have lidt længere tid, hvis fyldet er helt koldt - så fyldet er gennemvarmt.

Se også disse lækre tærter:

Bacontærte
Verdens bedste bacontærte med en virkelig god tærtebund, der er saftig og fyldig og på ingen måde tør. Fyldes med bacon og porre.
Se opskriften her
billederesultat for bacontærte
Blomkålstærte
Her er min opskrift på en hjemmelavet blomkålstærte, der er nem at lave. En lækker tærte med blomkål, spinat og bacon. Med en nem tærtebund.
Se opskriften her
billederesultat for blomkålstærte
Græsk tærte med oksekød, feta og oliven
En skøn opskrift på græsk tærte med klassisk fyld. Den græske tærte bages nemlig med blandt andet oksekød, feta og oliven, og en nem aftensmad.
Se opskriften her
græsk tærte
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required