Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Bønnesalat med bulgur, agurk, tomater og forårsløg

Bønnesalat med bulgur, agurk, tomater og forårsløg

En sund og dejlig bønnesalat med bulgur. Der skal også tern af agurk, halve Angelle tomater og lidt skiver af forårsløg i salatskålen. Foto: Guffeliguf.dk.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

En god opskrift på bønnesalat med bulgur og friske tomater og agurk. Tilsæt også lidt forårsløg og en let dressing til bønnesalaten.

Bønnesalat med bulgur smager rigtig godt og kan serveres til alt muligt - både danske og eksotiske retter.

Det er ret nemt at lave. Husk blot at give de grønne bønner et opkog, inden du bruger dem i din bønnesalat.

Opskrift på bønnesalat med bulgur

Bønnesalat med bulgur, agurk, tomater og forårsløg

Holger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
En god opskrift på bønnesalat med bulgur og friske tomater og agurk. Tilsæt også lidt forårsløg og en let dressing til bønnesalaten.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g grønne bønner
  • 2 dl bulgur
  • 3 dl vand
  • 200 g små tomater
  • 3 forårsløg
  • ½ agurk
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Kom bulgur og vand i en gryde sammen med en smule salt, og kog bulguren mør ved svag varme i 10-12 minutter. Stil den side og bulguren køle lidt af.
  2. Kog bønnerne i letsaltet vand i 2-3 minutter, og hæld straks koldt vand i gryden, så kogningen stoppes.
  3. Lad de grønne bønner trække i vandet et minut, inden du skærer bønnerne i mindre stykker.
  4. Skær agurk i mindre tern, og del de lækre Angelle tomater i halve.
  5. Forårsløg soigneres og skæres i tynde skiver.
  6. Saml salaten i en stor salatskål, og vend den forsigtigt rundt.
  7. Rør olivenolie, citronsaft og lidt salt og peber sammen, og hæld dressingen over bønnesalaten.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Denne skønne bulgursalat passer super godt til grillet kød, eksempelvis grillspyd med flankesteg eller til et vegetarspyd som dette: Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi

Skal I grille pølser, er dette en rigtig hyggelig måde at gøre det på: På spyd med majs og bacon: Grillspyd med frankfurter - lækre spyd med pølser.

Se også: Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required