Her får du en nem opskrift på lækre grillspyd med frankfurter. Spyd med pølser er altid populære, og her er det også med bacon og majs.
Grillspyd med frankfurter er lækker sommermad, og sommertid er jo grilltid.
Jeg elsker at prøve mig frem med forskellige grillspyd. Nogle gange er det en succes - andre gange en kæmpe fiasko… haha. Men så er man blevet den erfaring rigere!
De her spyd er ret "nyopfundne" i vores lille hjem. Manden er ret vilde med dem, så mon ikke de vil blive lavet tit i sommerperioden?
Opskriften giver fem grillspyd med frankfurter, hvilket ofte er nok til fire personer. Lav flere hvis du synes det er for lidt.
Opskrift på grillspyd med frankfurter
Ingredienser
- 5 frankfurtere
- 2 pakker bacon i skiver
- 3 rødløg
- 1 majskoble
- barbecuesauce jeg brugte den fra Rema 1000
Sådan gør du
- Kog majskolben i ca. 20 minutter, lad den køle helt af og skær den i ca. 2 cm tykke skiver.
- Rul bacon skiver sammen en efter en.
- Skær frankfurtere ud i tykke skiver.
- Skræl rødløgene og del dem i kvarte.
- Kom skiftevis ingredienserne på et spyd i vilkårlig rækkefølge.
- Kom nu spyddene på grillen og pensel dem godt med barbecuesauce.
- Vend dem tit og pensel dem ved hver vending.
- Det tager ca. 20 til 25 minutter, før spyddene er færdige.
Næringsindhold
Tips
De færdige grillspyd med frankfurtere serveres straks.
Eventuelt med grillede kartofler og spidskålssalat, som du kan se opskriften på her:
Comments
No Comments