Indhold
Grillede blomkålssteaks
Fremgangsmåde
- Skær de grønne blade fra 1 blomkål og kassér dem.
- Del blomkålen på midten, men behold stokken på, da den holder kålen mere sammen.
- Skær tykke skiver af blomkålen, og jeg laver dem gerne på ca. 2 centimeters tykkelse.
- Pensl skiverne med rapsolie, og krydr med oregano, salt og friskkværnet peber.
- Grilles ved direkte varme i ca. 7-8 minutter på hver side. Jeg griller gerne mine blomkålssteaks ved middel varme, så de ikke brænder for hurtigt. Vend dem kun én gang.
Opskrift på grillede blomkålssteaks
Grillede blomkålssteaks er altid et sikkert hit til grillmaden. Her får du nemlig nemt, sundt og velsmagende tilbehør, som alle kan lide.
Her har jeg blot krydret blomkålsskiverne med oregano, salt og peber, men du kan også anvende andre krydderier som timian, basilikum og mange flere. Og gerne flere slags samtidig.
Man kan også pensle blomkålssteaks med barbecuesauce, det bliver de bestemt heller ikke dårligere af. Beregn en tyk skiver blomkål pr. person.
Se flere opskrifter:
Servering

De grillede blomkålssteaks serveres straks som tilbehør til mange slags grillmad, herunder grillet svinemørbrad. Velbekomme.
Har du rester af blomkål tilbage, kan du eventuelt bruge dem til en lækker blomkålssuppe.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger min opskrift. Kom gerne med din mening om den her.