• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sovs og sauce › Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce

Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce

billede med hjemmelavet barbecuesauce
4.6 fra 51 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
271
SHARES
FacebookMessenger271PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  5. april 2024 - Udgivet:  30. juli 2018

Indhold

  1. Her får du opskriften på grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce, der er velegnet til kød, spareribs og meget andet. Meget nem opskrift.
  2. Opskrift på barbecuesauce
  3. Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce
  4. BBQ til kylling

Her får du opskriften på grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce, der er velegnet til kød, spareribs og meget andet. Meget nem opskrift.

Barbecuesauce eller BBQ-sauce, det er jo slet ikke til at undvære.

Her får du den bedste opskrift på grillsauce, og den er virkelig nem at lave.

Den er selvfølgelig fremragende til spareribs og gode kamben, men du kan også anvende den som sauce til en omgang pulled pork.

Eller prøv den som marinade til nakkefilet og andre stykker kød.

Det er med andre ord en god allround barbecuesauce, som det altid er godt at kende opskriften på.

Mængden passer til marinering til kød til fire personer, eksempelvis til fire rækker ben/spareribs.

Opskrift på barbecuesauce

billede med hjemmelavet barbecuesauce
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce

4.55 fra 51 stemmer
Her får du opskriften på grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce, der er velegnet til kød, spareribs og meget andet. Meget nem opskrift.
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Sovs og saucer
Køkken: Dansk
Kalorier: 120
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 dl tomatketchup - gerne Heinz
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk soja
  • 3 spsk brun farin
  • Lidt chipotle - eller almindelig chili

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at komme ketchup i en lille skål, og jeg vil anbefale dig en Heinz tomatketchup, da den har den rette syre til barbecuesaucen. Men andre typer ketchup kam selvfølgelig også anvendes.
  2. Rør så sennep ud i ketchuppen, og derefter paprika og hvidløgspulver.
  3. Fortsæt med hvidvinseddike (eller en lignende lys eddike) og lidt soja.
  4. Så skal der røres brun farin i, og her er det vigtigt, at du rører så længe, at farinen (sukkeret) er helt opløst i barbecuesaucen.
  5. Til sidst kommer du chipotle eller lidt almindelig chilipulver i, indtil du har den rette styrke. Fordelen ved chipotle er, at det tilfører din barbecuesauce lidt røgagtig smag.
  6. Lad barbecuesaucen hvile 10 minutter inden brug.

Næringsindhold

Kalorier: 120kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

BBQ til kylling

Som sagt er BBQ-saucen super god til mange slags kød, så prøv dig endelig frem.

Snyd heller ikke dig selv for at marinere en hel kylling eller kyllingbrystfileter i saucen, det giver altså en virkelig god smag.

For der findes ikke en bedre barbecuesauce end grillmesterens egen og hjemmelavede udgave.

Se flere opskrifter:

  • Grillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchup
  • Sticky chicken - kyllingelår med BBQ-marinade
  • Kylling i barbecuesauce - skøn mongolsk ret
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Frank Henriksen

    juli 14, 2024 at 4:57 pm

    Smager skide godt

    Svar
  2. Tom Zinck Nielsen

    august 13, 2023 at 3:50 pm

    Jeg brugte alm dijonsennep ! Vidste ikke bedre (hvis der står sennep i en opskrift,bruger jeg altid noget stærkt). Det virkede forøvrigt fint !

    Svar
  3. Maria

    december 29, 2022 at 5:27 pm

    Hejsa
    Og godt nytår. Jeg skal lave din sauce her til nytår. Men normalt har jeg ikke sennep hjemme. Så jeg vil gerne vide hvilken en det er du bruger i videoen?
    Vh Maria.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 29, 2022 at 9:21 pm

      Hej Maria
      Jeg plejer at bruge en sennep fra Maille - den med honning - den kan købes i de fleste supermarkeder. Men du kan sagtens også bruge en anden sennep 🙂
      Og tak for hilsen - med de bedste hilsner herfra - og ønsket om et godt nytår
      Holger

      Svar
      • Maria

        december 29, 2022 at 10:39 pm

        Okai perfekt. Jeg aner som sagt intet om det. Men altså hvis jeg ikke kan finde den du skriver du bruger, hvilken anbefaler du så? For jeg er helt på herrens mark. Hehe.

      • Holger Rørby Madsen

        december 30, 2022 at 6:01 am

        Du er altid velkommen. Så køber du bare en mild sennep, så skal det nok blive godt 🙂
        God fornøjelse.
        Bedste hilsner
        Holger

  4. Line Mathiesen

    februar 06, 2020 at 5:57 pm

    Hvor længe vil den kunne holde sig? 🙂

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 07, 2020 at 8:50 am

      Hej Line
      Du kan sagtens have den på køl i 5-7 dage 🙂
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required