Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Bagt svampesalat

Bagt svampesalat

bagt svampesalat
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
32
SHARES
FacebookMessenger32PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på bagt svampesalat, der laves med ristede champignon. Svampesalaten passer perfekt til bøf og diverse stege.

Bagt svampesalat er en skøn og nem salat, der er meget nem at lave.

Her får du lækkert tilbehør med masser af smag, og jeg bruger den blandt andet til bøffer, kalve- og oksestege.

Læs også: Må man spise rå champignon og andre svampe?

Opskrift på svampesalat

Bagt svampesalat

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her får du min opskrift på bagt svampesalat, der laves med ristede champignon. Svampesalaten passer perfekt til bøf og diverse stege.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 250 g champignon skåret i skiver
  • 300 g tomater små
  • 2 rødløg skåret i grove både
  • 3 fed hvidløg
  • 1 bundt timian hakket
  • 2 spsk æbleeddike eller anden lys eddike
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Champignon børstes rene for jord og skæres i skiver. Ristet på en varm pande i lidt smør.
  3. Hæld de stegte champignon i et mindre ildfast fad, og kom også tomater, rødløg og hvidløg ved.
  4. Tilsæt timian og æbleeddike, og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  5. Bagt svampesalat skal nu have ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft, og jeg plejer at lave den på næstnederste rille.

Næringsindhold

Kalorier75kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Ved anretning kan du lægge lidt bagt svampesalat på en lun tallerken, og derpå kødet.

Dertil kan du servere kartoffelbåde og en hjemmelavet favorit sauce.

Her er flere lækre opskrifter med champignon:

Champignonpate

Champignonsauce

Champignonsuppe

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Knud andersen skriver

    oktober 26, 2023 at 11:50 am

    Du mener vel at svampe salaten skal bages ved 200 grader varmluft 😊

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 26, 2023 at 3:07 pm

      Hej Knud
      Ha ha - tak for det - der manglede lige et 0. Den er opdateret - atter en gang tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
      • Søren skriver

        februar 27, 2024 at 5:46 pm

        2 minutter ved 2000 grader ku nok også gøre det...

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required