• Skip til indhold
  • Gรฅ direkte til footer
Madens Verden
Sรธg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • ร†ggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehรธr
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brรธd
    • Snacks og sรธde sager
  • Madplan
  • Rรฅvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside โ€บ Hvad er bagesukker i forhold til almindeligt sukker?

Hvad er bagesukker i forhold til almindeligt sukker?

bagesukker
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:ย  22. april 2024 - Udgivet:ย  27. august 2023

Bagesukker er en finere form for sukker, der bruges til blandt andet bagning. Her kan du lรฆse mere om forskellen og brugen af bagesukkeret.

Du har mรฅske undret dig over hvad forskellen pรฅ bagesukker og almindeligt bagesukker er, og der er faktisk en forskel.

Og der er nogle gode fordele ved at anvende bagesukker nรฅr du eksempelvis skal bage, og det kan du blive lidt klogere pรฅ her.

Bagesukker kontra sukker

Kort fortalt sรฅ er bagesukker finere end almindeligt sukker.

Det skyldes at sukkerkrystallerne er mindre, hvilket blandt andet har den fordel at sukkeret oplรธses hurtigere.

Derfor kan du med bagesukkeret ogsรฅ piske mere luft ind i en dej til blandt andet muffins, end du vil kunne gรธre med det almindelige sukker.

Derfor fรฅr dit bagvรฆrk mere fylde, og det er ofte en fordel. Hvem vil ikke gerne have fyldige og luftige chokolademuffins eller bananmuffins.

Anvendelse af bagesukker

Det finere bagesukker anvendes som sagt til muffins og andet bagvรฆrk.

Herunder altsรฅ cupcakes, men ogsรฅ til bagning af lagkagebunde og marengs.

Isรฆr til marengs kan du med fordel anvende bagesukkeret i stedet for det lidt grovere almindelige sukker, for sukkeret er meget nemmere at piske ud i รฆggehviderne.

Jeg bruger i รธvrigt ogsรฅ bagesukker som drys pรฅ jordbรฆr og andre bรฆr, da det pรฅ grund af de smรฅ krystaller oplรธses hurtigere pรฅ bรฆrrene. Bare endnu et godt tip.

Og det kan ogsรฅ bruges til fremstilling af hjemmelavet is, igen fordi det simpelthen er nemmere at rรธre ud.

Omregnet vรฆgt

Skal du bage med bagesukkeret, kan du bruge denne omregning:

1 spiseskefuld svarer til cirka 10 gram.

1 deciliter vejer cirka 90 gram.

Derfor skal du bruge 1,1 deciliter for at opnรฅ 100 gram.

Nรฆringsindhold

Indhold pr. 100 gram

Kalorier: 400

Fedt: 0 gram
Kulhydrater: 100 gram
Protein: 0 gram

Se ogsรฅ de populรฆre kageopskrifter pรฅ:

Alletiders mumse chokoladekage - nem opskrift

Drรธmmekage fra Brovst bagt i bradepande

Verdens bedste hindbรฆrroulade opskrift

Om Holger
holger rรธrby madsen madens verden
Holger Rรธrby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - ogsรฅ pรฅ kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet sรฅ alle kan forstรฅ dem. Det fรฅr du her pรฅ Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat pรฅ Madens Verdens kogebรธger
  • Adgang til den populรฆre favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemรฆrk: Ingen bindingsperiode
Kรธb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT รฅr)

Lรฆserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Pรฅkrรฆvede felter er markeret *

  1. Jรธrgen Madsen

    januar 31, 2024 at 5:56 am

    Hvorfor lรฆgger man ikke bare ind i opskriften, at sukkeret skal en gang i blenderen eller Foodprocessoren, fordi det giver de ovenfor oplyste fordele.

    Svar
  2. Ingelise Hansen

    juni 05, 2022 at 12:42 pm

    Har hรธret at de hos bageren bruger en anden mel, som ikke er sรฅ tung. Derfor Vil jeg gerne vide, hvor man kan kรธbe bagemel, som de bruger hos bageren.
    Tak for dejlige opskrifter. Ingelise

    Svar
    • Anne Elmegaard

      august 04, 2022 at 4:05 am

      Hej Ingelise Hansen
      Det hedder kagemel, og jeg kรธber det i Fรธtex.
      Prรธv at tjekke bagvรฆrk.dk - Lene gรธr meget ud af, at vi skal bruge kagemel.
      Med venlig hilsen
      Anne Elmegaard

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sรฆtter ogsรฅ pris pรฅ at hรธre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er sรฅ glad for siden. Pรฅ forhรฅnd tak.

Fรธlg os pรฅ Instagram

Besรธg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilfรธj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilfรธj til kurv
  • Madens Verden forklรฆde

    Madens Verden forklรฆde

    kr. 125,00
    Tilfรธj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilfรธj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grรธnne asparges.

Sauce gribiche med grรธnne asparges

Billede af valnรธddelagkage fra Svinklรธv Badehotel.

Valnรธddelagkage fra Svinklรธv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lรฆkker opskrift pรฅ japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud pรฅ aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lรฆkker opskrift pรฅ japansk suppeโ†’ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lรฆkre retterโ†’ Se opskriften
Kylling med blomkรฅl i fad er en nem ret, hvor du ogsรฅ kommer porrer og gulerรธdder i fadet sammen med flรธde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rรธrby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkรฅl, porrer og gulerรธdder i fadโ†’ Se opskriften
salat med laks og รฆrter
Salat med laks og รฆrterโ†’ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressingโ†’ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift pรฅ lรฆkre sommerretter)โ†’ Se opskriften
Billede af sรธnderjysk stang.
Sรธnderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)โ†’ Se opskriften
jordbรฆrcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbรฆrcrumble - opskrift med jordbรฆr, kokos og hvid chokoladeโ†’ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og festโ†’ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift pรฅ gammeldags pandekagedejโ†’ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rรธrby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Mรธllers Allรฉ 43B
2791 Dragรธr
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Lรฆs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rรธrby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rรธrby Madsen, redaktionschef
Jan Sรธrensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgรฅ reklamer, nรฅr du bruger opskrifterne, og fรฅ din egen favoritliste. Samtidig stรธtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden mรฅ kun finde sted pรฅ institutioner eller virksomheder, der har indgรฅet aftale med Copydan Tekst & Node. Du mรฅ altid gerne linke til indhold pรฅ Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Fรธlg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv stรธttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsรฆt gratis med annoncer her