Her får du min opskrift på wok med grønkål. En sund og nem ret, der også laves med kylling og cashewnødder. Retten kan tilberedes i en pande.
Min opskrift på wok med grønkål er lavet ud fra, at retten skal være både nem, sund og uden for mange ingredienser. Og selvfølgelig med god smag.
Jeg laver den med kyllingeinderfilet, der er mørt kyllingekød, men du kan også anvende kyllingebryst, der så skæres ud i mindre tern eller tynde strimler.
Bemærk: Retten er til 4 personer, hvor du kan servere den med kogte ris eller nudler. Men det er en mindre portion, så hvis I er meget sultne, kan du med fordel doble opskriften op. Mængden af de enkelte ingredienser kan også justeres efter smag og behag.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på wok med grønkål
Wok med grønkål, kylling og cashewnødder
Ingredienser
- 300 g kyllingeinderfilet - skåret i mindre stykker
- olie - til stegning
- 4 spsk sød chilisauce
- 1 bundt forårsløg - i skrå skiver
- 2 fed hvidløg - finthakket
- 150 g grønkål - snittet
- 1 æble - i mindre tern
- 60 g cashewnødder - usaltede
- 1 citron
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Start med at klargøre alle ingredienser som beskrevet. Inderfileterne fra kylling skæres i 3-4 stykker hver.
- Varm en wok eller dyb pande op ved en høj varme.
- Tilsæt olie sammen med kylling. Lad kyllingekødet gennemstege i ca. 4-5 minutter, hvorefter sød chilisauce tilsættes sammen med forårsløg og hvidløg. Lad det stege et halvt minut.
- Kom så grønkål og lad kålen falde sammen i wokken/panden, inden æble og cashewnødder vendes i.
- Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Den sunde wokret med grønkål og kylling serveres straks.
Du kan spise den uden yderligere tilbehør, men kogte ris eller nudler passer fint til. Velbekomme.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - jeg bliver glad for din mening om den her.