Her får du min opskrift på wok med mørbrad og broccoli. En super hurtig og sund ret til aftensmad med bl.a. rød karry og sød chilisauce.
Wok med mørbrad og broccoli er en virkelig lækker og nem ret til aftensmad, som ikke tager lang tid at lave.
Her anvendes svinemørbrad i mindre stykker, og jeg skærer gerne 4-5 centimeter tykke skiver af mørbraden, som derefter skæres i strimler.
Selvom det hedder en wokret med svinemørbrad og broccoli, så kan du sagtens også tilberede retten i en almindelig pande.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på wok med mørbrad
Ingredienser
- 1 svinemørbrad - afpudset, skåret i mindre stykker
- olie - til stegning
- 1 lille broccoli - delt i små buketter
- 2 rødløg - skåret i både
- 1 rød peberfrugt - i tern
- 1 knold ingefær - snittet fint
- 2 teskefulde rød karrypasta
- 4 spiseskefulde sød chilisauce
- 3 spiseskefulde wok sauce - eller soja
- peanuts
- persille - eller koriander
Sådan gør du
- Svinemørbrad afpudses for sølvsene og fedt. Skær derefter svinemørbraden i mindre stykker, der kan steges hurtigt i wok eller pande.
- Gør grøntsagerne klar som anvist. Husk også at bruge stokken på din broccoli. Skær den i mindre stykker.
- Varm en wok eller pande op ved høj varme, og kom en lille sjat olie i.
- Steg først svinemørbrad i cirka to minutter. Vendes undervejs.
- Kom så alle grøntsagerne ned til mørbraden, og steg videre i 2-3 minutter. Afhængig af hvor meget bid du ønsker i grøntsagerne.
- Tilsæt rød karry, sød chili sauce og wok sauce eller soja til din wok med mørbrad og grøntsager. Vend det godt rundt. Smag evt. til med salt.
- Tag wokken eller panden af kogepladen, og drys peanuts og lidt persille eller koriander over.
Se video til opskrift
Næringsindhold
Noter
Wok med mørbrad og broccoli serveres straks, og gerne sammen med ris eller nudler.
Også gerne sammen med lidt ekstra sød chilisauce, hvis du er til det.
Se flere opskrifter:

Comments
No Comments