• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Madplan › Ugens madplan uge 49

Ugens madplan uge 49

Ugens madplan uge 49
Ugens madplan uge 49 byder blandt andet på den her lækre spidskålsgryde med hakket oksekød, spidskål og gulerødder. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  29. november 2024 - Udgivet:  29. november 2024

Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Ugens madplan byder på syv lækre opskrifter på aftensmad til den kommende uge - og en juleopskrift at slutte ugen af på.
  2. Varierede madplaner
  3. Mandag: Spidskålsgryde
  4. Tirsdag: Tærte med spidskål og gulerødder
  5. Onsdag: Dampet torsk i ovn med grøntsager
  6. Torsdag: Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter
  7. Fredag: Orientalsk gryderet på 15 minutter
  8. Lørdag: Kogt hamburgerryg med kartofler og grønlangkål
  9. Søndag: Fad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovs
  10. Ugens kage: Æbleskiver

Ugens madplan byder på syv lækre opskrifter på aftensmad til den kommende uge - og en juleopskrift at slutte ugen af på.

Her får du den kommende uges madplan - uge 49 - med Madens Verdens bud på, hvad du kan lave til aftensmad i næste uge.

Det kan indimellem være svært at finde på, hvad man skal lave til aftensmad. Med vores madplan får du god hjælp og inspiration til, hvad du skal servere for familien.

Varierede madplaner

Jeg sammensætter vores madplan, så retterne hen over ugen er varierede, indbydende og passer til årstiden - både hvad angår typen af retter, og hvilke grøntsager vi bruger.

Hver uge er der også både en fiskedag og en vegetarisk dag.

Du kan vælge at lave alle retterne i ugens madplan uge 49 - eller du kan plukke de opskrifter ud, som du har mest lyst til at lave.

Hvis du vil have inspiration til andre opskrifter, kan du nemt søge på ingredienser - f.eks. 'kylling' eller 'spidskål' - i søgefeltet øverst på siden. Så får du gode bud på opskrifter med de ingredienser.

Du kan også søge inspiration i tidligere madplaner, som du finder her:

Ugens madplan uge 48

Ugens madplan uge 47

Ugens madplan uge 46

Ugens madplan uge 45

Her får du ugens madplan for uge 49:

Mandag: Spidskålsgryde

Ugen starter med spidskålsgryde, der er en super nem og simpel hverdagsret med blandt andet spidskål og hakket oksekød. Retten tager ikke så lang tid at lave, og den er også meget børnevenlig.

spidskålsgryde

Spidskålsgryde

Du kan se her i video, hvordan du laver spidskålsgryden.

Tirsdag: Tærte med spidskål og gulerødder

Tirsdag er kødfri dag, og her skal I have en lækker vegetarisk tærte med spidskål, gulerødder, peberfrugt og forårsløg. Smager skønt og er dejlig mættende.

billederesultat for tærte med spidskål og peberfrugt

Tærte med spidskål og gulerødder

Onsdag: Dampet torsk i ovn med grøntsager

Onsdag er fiskedag og byder på dampet torsk. Det er en ret, der er nem at lave i ovnen, og torsken anrettes på en bund af sauterede grøntsager. En meget nem ret med fisk, som de fleste ville kunnet lide.

billede med dampet torsk i ovn

Dampet torsk i ovn med grøntsager

Torsdag: Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter

Torsdag byder på en nem og hurtig opskrift på kyllingepande, der laves med kyllingebryst, pasta, hakkede tomater og lidt fløde. En god hverdagsret.

billede med kyllingepande

Nem kyllingepande med pasta og tomat på 25 minutter

Fredag: Orientalsk gryderet på 15 minutter

Fredag er der en lækker orientalsk gryderet på menuen. På blot 15 minutter kan du lave den skønne ret med lynstegt kød og grøntsager, og den nydes sammen med kogte ris.

orientalsk gryderet

Orientalsk gryderet på 15 minutter

Lørdag: Kogt hamburgerryg med kartofler og grønlangkål

Lørdag aften byder på lækker og klassisk dansk mad, nemlig kogt hamburgerryg med kogte kartofler og grønlangkål. Mums!

Billed resultat for hamburgerryg

Hamburgerryg

billede til kogetid på kartofler - både de gamle og nye

Koge kartofler

Grønlangkål med skinke

Grønlangkål

Søndag: Fad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Søndag er der fad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovs på menuen. Glæd dig til det. Det er en nem ret, som laves på under en time.

billede med fad med kylling

Kylling i fad

Ugens kage: Æbleskiver

Ugens kage i denne decemberuge er slet ikke en kage - men de lækreste hjemmebagte æbleskiver. De smager forrygende - og meget bedre end dem, man køber - så det er tiden værd at bage dem selv. Og så er det også virkelig hyggeligt at bage æbleskiver med eller til hele familien!

billede med æbleskiver

Æbleskiver

Velbekomme!

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her