Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Tyttebærsovs - nem opskrift på sauce med tyttebær

Tyttebærsovs - nem opskrift på sauce med tyttebær

billede med tyttebærsovs
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
64
SHARES
FacebookMessenger64PinterestEmailSMS

Her er min bedste opskrift på en nem tyttebærsovs, der laves med tyttebær syltetøj, kalvefond og madlavningsfløde. Sovsen er god til vildt og oksekød.

Tyttebærsovs er en lækker og meget nem sovs, der blandt andet kan bruges til vildt og oksekød.

Sovsen kan tilberedes på få minutter, og den laves med tyttebær syltetøj.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Vildtsauce
  • Madeira sauce
  • Favorit sauce
  • Rødvinssovs

Opskrift på lækker tyttebærsovs

Tyttebærsovs - nem opskrift på sauce med tyttebær

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Her er min bedste opskrift på en nem tyttebærsovs, der laves med tyttebær syltetøj, kalvefond og madlavningsfløde. Sovsen er god til vildt og oksekød.
Antal: 4 personer
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 dl kalvefond evt. kraftig bouillon
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 3 spsk tyttebærsyltetøj
  • 2 spsk gastrik
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med din kalvefond. Du kan eventuelt lave den ved at koge en deciliter vand op, og så tilsætte 3-4 spiseskefulde koncentreret kalvefond. Måske lidt mere. Som sagt skal din tyttebærsovs smage kraftigt af kalvefond.
  2. Kom så madlavningsfløde ved og lad det koge op og tykne lidt.
  3. Derefter tilsættes tyttebær i passende mængde. Jeg synes tre spiseskefulde er fint, men der kan sagtens tilsættes yderligere.
  4. Smag så din sovs med tyttebær til med lidt gastrik, salat og peber.

Næringsindhold

Kalorier69kcalKulhydrater9gProtein3gFedt2gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.1gEnkelumættet fedt1gKolesterol9mgNatrium618mgKalium127mgKostfibre0.3gSukker8gVitamin A122IUCalcium96mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den færdige tyttebærsovs kan serveres til mange retter med kød.

Den er selvfølgelig god til retter med vildt, men bestemt også til en bøf, gammeldags oksesteg eller blot til nemme kødboller.

Eller for den sags skyld til gammeldags frikadeller.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    februar 24, 2025 at 10:32 am

    Tak fordi du bruger opskriften, og jeg bliver altid glad for at læse din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required