En nem opskrift på tyrkisk kyllingekebab. Hjemmelavet kebab med kylling, og med smag af Tyrkiet. Bruges blandt andet i pitabrød, og kødet smager fantastisk.
Hvad er næsten bedre end hjemmelavet tyrkisk kyllingekebab.
Godt krydret og så er kebabben perfekt som fyld i pitabrød.
Bemærk, at denne kyllinge kebab er lidt stærk i det, så hvis du foretrækker den lidt mildere, kan du komme lidt mindre sambal oelek i.
Opskriften er beregnet til fire personer som fyld i eks. pita, hvor der jo også er meget andet fyld.
Opskrift på tyrkisk kyllingekebab
Tyrkisk kyllingekebab til pitabrød
Ingredienser
- 2 store kyllingebryst
- ¾ dl olivenolie
- ½ spsk spidskommen
- 2 fed hvidløg - presset
- ½ spsk sambal oelek
- ½ spsk tørret oregano
- ½ spsk tørret timian
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skær kyllingen ud i tynde strimler. Du skal bruge to gode og gerne lidt store stykker kyllingebryst.
- Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingestykkerne i.
- Lad det trække i 30 minutter i køleskab.
- Svits kyllingestykkerne på en pande, til de er gennemstegte. Det tager typisk 8-10 minutter.
- Serveres i pitabrød med tzatziki til.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den færdige kyllingekebab serveres straks.
Fyld til pita med kyllinge kebab kan blandt andet være tomat, agurk, ærter, en god salat og evt. en thousand island dressing.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
omar
mega god