En nem opskrift på tyrkisk kyllingekebab. Hjemmelavet kebab med kylling, og med smag af Tyrkiet. Bruges blandt andet i pitabrød, og kødet smager fantastisk.
Hvad er næsten bedre end hjemmelavet tyrkisk kyllingekebab.
Godt krydret og så er kebabben perfekt som fyld i pitabrød.
Bemærk, at denne kyllinge kebab er lidt stærk i det, så hvis du foretrækker den lidt mildere, kan du komme lidt mindre sambal oelek i.
Opskriften er beregnet til fire personer som fyld i eks. pita, hvor der jo også er meget andet fyld.
Opskrift på tyrkisk kyllingekebab
Ingredienser
- 2 store kyllingefileter
- ¾ dl olivenolie
- ½ spsk. spidskommen
- 2 fed hvidløg - presset
- ½ spsk. sambal oelek
- ½ spsk. tørret oregano
- ½ spsk. tørret timian
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær kyllingen ud i tynde strimler. Du skal bruge to gode og gerne lidt store stykker kyllingebryst.
- Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingestykkerne i.
- Lad det trække i 30 minutter i køleskab.
- Svits kyllingestykkerne på en pande, til de er gennemstegte. Det tager typisk 8-10 minutter.
- Serveres i pitabrød med tzatziki til.
Næringsindhold
Tips
Den færdige kyllingekebab serveres straks.
Fyld til pita med kyllinge kebab kan blandt andet være tomat, agurk, ærter, en god salat og evt. en thousand island dressing.

Comments
No Comments