En nem opskrift på tyrkisk kyllingekebab. Hjemmelavet kebab med kylling, og med smag af Tyrkiet. Bruges blandt andet i pitabrød, og kødet smager fantastisk.
Hvad er næsten bedre end hjemmelavet tyrkisk kyllingekebab.
Godt krydret og så er kebabben perfekt som fyld i pitabrød.
Bemærk, at denne kyllinge kebab er lidt stærk i det, så hvis du foretrækker den lidt mildere, kan du komme lidt mindre sambal oelek i.
Opskriften er beregnet til fire personer som fyld i eks. pita, hvor der jo også er meget andet fyld.
Opskrift på tyrkisk kyllingekebab
Ingredienser
- 2 store kyllingefileter
- ¾ dl olivenolie
- ½ spsk. spidskommen
- 2 fed hvidløg presset
- ½ spsk. sambal oelek
- ½ spsk. tørret oregano
- ½ spsk. tørret timian
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær kyllingen ud i tynde strimler. Du skal bruge to gode og gerne lidt store stykker kyllingebryst.
- Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingestykkerne i.
- Lad det trække i 30 minutter i køleskab.
- Svits kyllingestykkerne på en pande, til de er gennemstegte. Det tager typisk 8-10 minutter.
- Serveres i pitabrød med tzatziki til.
Tips
Den færdige kyllingekebab serveres straks.
Fyld til pita med kyllinge kebab kan blandt andet være tomat, agurk, ærter, en god salat og evt. en thousand island dressing.
Bag den legendariske hindbærsnittetærte
Lækker rådhustærte med kransekage og hindbærmarmelade
Nem og simpel pastaret i fad i ovn
Sådan laver du ovnstegt oksefilet
Lækker og hjemmelavet karamelsauce
Sund og lækker ret med nudler og grøntsager
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.