Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé

Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé

torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
36
SHARES
FacebookMessenger36PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé. Nemme og panerede fiskekrebinetter serveret med en grøn frikassé.

Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé er en både nem og meget børnevenlig ret, hvor du faktisk kan få ungerne til at spise fisk.

Her får du panerede fiskekrebinetter, der jo er en mellemting mellem de klassiske krebinetter og fiskefrikadeller. Det er altså et hit.

Jeg laver dem gerne af torsk, men andre hvide fisk som kuller og kulmule kan også bruges. Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på torskekrebinetter

Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 25 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 45 minutter min
Her får du min opskrift på torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé. Nemme og panerede fiskekrebinetter serveret med en grøn frikassé.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Torskekrebinetter
  • 600 g torsk (filet uden skind og ben)
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 tsk salt
  • hvedemel
  • 2 æg
  • rasp (gerne pankorasp)
  • rapsolie
Grøntsagsfrikassé
  • 400 g gulerødder (i tynde skiver)
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning (grøntsag)
  • 5 dl mælk
  • 300 g rosenkål (i kvarte)
  • 200 g grønne asparges (i mundrette stykker)
  • 2 spsk majsstivelse (udrørt i en smule koldt vand)
  • citronsaft (friskpresset)
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld persille (hakket)

Fremgangsmåde

  1. Til torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé starter du med at hakke 600 g torsk. Brug en blender eller gør det med en skarp kniv. Din fiskehandler kan også gøre det for dig - men farsen må gerne være lidt grov i det.
  2. Vend fiskefarsen med 2 spsk hvedemel og 1 tsk salt.
  3. Kom hvedemel i en dyb tallerken, pisk 2 æg sammen i en anden dyb tallerken, mens rasp hældes i en tredje.
  4. Del fiskefarsen i 4 lige store stykker, og form dem til fiskekrebinetter. Dyppes først i mel, derefter i æg og til sidst i rasp. Jeg bruger gerne en pankorasp. Lægges til side.
  5. Skær 400 g gulerødder i tynde skiver og kog dem ca. 10 minutter i 2 dl vand tilsat 1 bouillonterning (grøntsag) og 5 dl mælk. Koges ved svag varme.
  6. Imens steges torskekrebinetterne i rigeligt med rapsolie på en varm pande. Start med en god varme og skru lidt ned når de har fået farve på begge sider. Stegetiden er ca. 5-6 minutter på hver side. Krydres med salt og friskkværnet peber.
  7. Skær roden af 300 g rosenkål og del dem i kvarte. Kom dem ned til gulerødderne og lad de små kål koge med i ca. 3 minutter.
  8. Bræk roden af 200 g grønne asparges, og smid rodstykkerne ud. Resten af aspargesene skæres i mundrette stykker og kommes i gryden. Koges med i 2 minutter.
  9. Jævn din grøntsagsfrikassé med 2 spsk majsstivelse udrørt i lidt koldt vand, og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  10. Hak 1 håndfuld persille persille og vend det meste af persillen i lige inden servering, men gem lidt til pynt.

Næringsindhold

Kalorier369kcalKulhydrater35gProtein39gFedt8gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.01gKolesterol161mgNatrium2401mgKalium1581mgKostfibre7gSukker14gVitamin A18115IUVitamin C78mgCalcium282mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De stegte torskekrebinetter serveres sammen med den lækre grøntsagsfrikassé, og yderligere tilbehør er ikke nødvendigt.

Du skal også prøve mine populære opskrifter pandestegt fiskefilet, hjemmelavede fiskepinde og ovnbagt laks. God fornøjelse.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required