Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Svinemørbrad med bacon stegt i ovn (med tilbehør)

Svinemørbrad med bacon stegt i ovn (med tilbehør)

svinemørbrad med bacon udskæring
4.8 fra 44 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
577
SHARES
FacebookMessenger577PinterestEmailSMS
Indhold
  • Her er min opskrift på svinemørbrad med bacon. Det er mørbrad med bacon, som du nemt steger i ovn, og der er forslag til tilbehør og sovs.
  • Opskrift på svinemørbrad med bacon
  • Svinemørbrad med bacon stegt i ovn (med tilbehør)
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Servering
  • Kommentarer

Her er min opskrift på svinemørbrad med bacon. Det er mørbrad med bacon, som du nemt steger i ovn, og der er forslag til tilbehør og sovs.

Svinemørbrad med bacon stegt i ovn. En populær klassiker, der er nem lave.

Her krydres en afpudset svinemørbrad, og omvikles derefter med skiver af bacon.

Opskriften er nem at gå til, og du kan lave den på omkring 30 minutter - afhængig hvor øvet du er i køkkenet.

Jeg plejer at servere mørbrad med bacon sammen med kartoffelbåde, en god sovs og en skøn broccolisalat. Find links til alt dette længere nede.

Se flere opskrifter:

  • Svinemørbrad med spidskål, blomkål og lækker sovs
  • Svinemørbrad på grill med stegetid og kernetemperatur
  • Mørbradgryde - klassisk opskrift med svinemørbrad

Opskrift på svinemørbrad med bacon

Svinemørbrad med bacon stegt i ovn (med tilbehør)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 44 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Her er min opskrift på svinemørbrad med bacon. Det er mørbrad med bacon, som du nemt steger i ovn, og der er forslag til tilbehør og sovs.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset
  • 10 skiver bacon
  • olivenolie
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 håndfuld timian
  • salt og friskkværnet peber evt. en 5-peber blanding

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft, og smør et ovnfast fad med lidt olie.
  2. Svinemørbrad afpudses for sølvsene og fedt. Eller bed din slagter om at gøre det - det er han dygtig til.
  3. Læg 10 skiver bacon på skærebræt, så baconskiverne netop overlapper hinanden.
    baconskiver lægges ud til svinemørbrad
  4. Læg den afpudsede svinemørbrad ovenpå baconstykkerne. Smør kødet med lidt olivenolie, og krydr med hvidløgspulver, salt, friskkværnet peber og hakket timian. Alm. peber er fin til svinemørbrad med bacon - men en god peberblanding er endnu bedre. Der kan også krydres med en BBQ-blanding.
    mørbrad med bacon krydres
  5. Fra en ende foldes baconskiverne nu op mod svinemørbraden, hvor du tager en skive ad gangen og folder stramt om mørbraden.
    fold baconskiver op om svinemørbraden
  6. Læg nu den baconsvøbte svinemørbrad i det smurte, ovnfaste fad eller bradepande.
    svinemørbrad med bacon lægges i et ovnfast fad og dryppes med olie
  7. Svinemørbrad med bacon skal nu have ca. 20 minutter ved 200 grader varmluft - eller indtil baconen er sprød og lækker.

Næringsindhold

Kalorier229kcalKulhydrater1gProtein39gFedt7gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.1gKolesterol98mgNatrium1410mgKalium609mgKostfibre0.2gSukker0.04gVitamin A15IUVitamin C0.4mgCalcium12mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Den færdigstegte svinemørbrad med bacon tages ud af ovnen, og den må gerne trække 10 minutter på en rist.

Derefter skæres kødet i passende skiver.

Serveres gerne med kartoffelbåde, en perfekt sovs til mørbrad og broccolisalat. Velbekomme.

Flere spændende opskrifter:

  • Krydret mørbrad (svinemørbrad i krydret sauce)
  • Spyd med gris - den nemme opskrift til grill eller ovn
  • Svinemørbrad stegt som vildt
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Poul Erik Abildgaard skriver

    december 28, 2024 at 3:19 pm

    Gode og letforståelige opskrifter . Enkle og uden for meget redundans i retterne..

    5 🥇🥇🥇🥇🥇

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      december 28, 2024 at 3:26 pm

      Hej Poul Erik
      Mange tak for de pæne ord. Det er jeg glad for at høre.
      Jeg fortsætter arbejdet.
      Alt det bedste - og godt nytår
      Holger

      Svar
  2. Dorthe Christensen skriver

    maj 21, 2022 at 5:57 pm

    Tak for nem opskrift, godt beskrevet og lige til at gå til.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required