Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Sund salat med bønnespirer, cashewnødder og spidskål

Sund salat med bønnespirer, cashewnødder og spidskål

billede til sund salat med bønnespirer
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
24
SHARES
FacebookMessenger24PinterestEmailSMS

Her er min opskrift på en sund og nem salat med bønnespirer, æble, spidskål og dejlige cashewnødder. Vend salaten med olie og citronsaft.

Opskriften på sund salat med bønnespirer er beregnet til fire personer.

Den er nem at lave, og så smager den bare godt til mange retter. God fornøjelse.

Se også disse opskrifter:

Bønnespiresalat med gulerødder

Bønnespiresalat med savoykål

Spidskålssalat

Opskrift på sund salat med bønnespirer

Sund salat med bønnespirer

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Her er min opskrift på en sund og nem salat med bønnespirer, æble, spidskål og dejlige cashewnødder. Vend salaten med olie og citronsaft.
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g bønnespirer
  • 0,5 spidskål
  • 1 æble
  • 75 g cashewnødder
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Læg først bønnespirerne i en skål med iskoldt vand, og lad spirerne stå der i en halv time. Det gør bønnespirerne mere sprøde.
  2. Fjern de yderste blade på spidskålen, og skær den derefter i helt tynde strimler fra den spidse ende. Du skal bruge cirka halvdelen af spidskålen.
  3. Læg kålstrimlerne i en salatskål.
  4. Æblet deles i kvarte, kernehuset fjernes og æblet skæres i tynde både/skiver. Kom dem i skålen Dryp nu citronsaft over, så æblerne ikke bliver mørke.
  5. Kom bønnespirerne i en sigte, og lad vandet dryppe af. Kom så bønnespirerne i salatskålen.
  6. Cashewnødder tilsættes, men du kan eventuelt riste dem lidt på en varm pande inden. Dette er dog ikke nødvendigt.
  7. Kom så også lidt olivenolie over salaten, og vend den forsigtigt rundt.

Næringsindhold

Kalorier254kcalKulhydrater26gProtein7gFedt16gMættet fedt3gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt10gNatrium45mgKalium780mgKostfibre7gSukker7gVitamin A317IUVitamin C105mgCalcium120mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Servering

Serveres til alle kødretter - eventuelt grillet kylling eller kalkunbryst i ovn med bacon.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    februar 13, 2025 at 6:39 am

    Tak fordi du bruger min opskrift. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required