• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside

Stegt spidskål med sød chilisauce på 2 minutter

stegt spidskål med sød chilisauce
Det er super nemt at lave stegt spidskål med sød chilisauce, og det tager blot et par minutter. Den sauterede spidskål kan anvendes som tilbehør til mange retter. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  11. juli 2023 - Udgivet:  11. juli 2023

Del gerne:
1.1k
SHARES
FacebookMessenger1.1kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på stegt spidskål med sød chilisauce, som du kan lave på et par minutter. Det er nemt tilbehør til mange retter.
  2. Opskrift på spidskål med sød chilisauce
  3. Stegt spidskål med sød chilisauce
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Note
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på stegt spidskål med sød chilisauce, som du kan lave på et par minutter. Det er nemt tilbehør til mange retter.

Stegt spidskål med sød chilisauce smager fantastisk godt, og så tager det blot et par minutter at lave.

Desuden er spidskålen jo super sund, og her kan du lave lækkert tilbehør på ingen tid.

Om du skal bruge en hel eller en halv spidskål afhænger naturligvis af hvor stor kålen er, og mængden af sød chilisauce er det samme.

Start med at komme et par spiseskefulde chilisauce ved kålen, og tilsæt lidt mere, hvis du ønsker en mere krydret kål.

Det vigtige ved denne opskrift er, at du ikke giver den stegte spidskål mere end højest et minut - den skal nemlig stadig være lidt sprød.

Se mere indhold:

  • Sød chilisauce - opskrift på hjemmelavet chilisauce
  • Stegte nudler med okseinderlår og hjemmelavet sød chilisauce
  • Tigerrejer og grønsager i chilisauce (til wok eller pande)
  • Tabasco - fakta om den stærke chilisauce
  • Thai forårsruller - opskrift på sprøde, små ruller

Opskrift på spidskål med sød chilisauce

stegt spidskål med sød chilisauce

Stegt spidskål med sød chilisauce

Her får du min opskrift på stegt spidskål med sød chilisauce, som du kan lave på et par minutter. Det er nemt tilbehør til mange retter.
Bedømmelse
4.8 fra 6 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 2 minutter minutter
Tilberedning: 2 minutter minutter
Samlet tid: 4 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 spidskål - snittes fint
  • 2 spsk rapsolie - eller anden olie
  • 3 spsk sød chilisauce - eller mere
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Del spidskål i kvarte, og skær den hårdeste del af stokken fra. Den skal ikke bruges.
  • Snit derefter spidskålen i helt tynde skiver.
  • Varm en pande op ved høj varme, og kom et par spiseskefulde rapsolie på panden.
  • Tilsæt den snittede spidskål sammen med sød chilisauce. Vend kålen rundt, og steg den hårdt i et lille minuts tid.
  • Stegt spidskål med sød chilisauce krydres med salt og friskkværnet peber. Eventuelt også med lidt mere sød chilisauce.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
60
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Stegt spidskål med sød chilisauce serveres straks.

Du kan bruge den lækre spidskål med chilismag til de fleste kødretter, herunder frikadeller og culottesteg.

Du mange flere forslag og opskrifter på tilbehør her.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Inge Marcussen

    september 01, 2021 at 9:11 pm

    Jeg har flere år med glæde lavet mad efter Jeres spændende opskrifter, men pludselig kan jeg kun følge det første af teksten, for pludselig kommer kommentar , meddelelser, redaktion m.m. Hvorfor ved jeg ikke.vh. Inge

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required