Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Sprødt andeskind - et trick til and med sprødt skind

Sprødt andeskind - et trick til and med sprødt skind

sprødt andeskind
Del gerne:
4
SHARES
FacebookMessenger4PinterestEmailSMS
Opdateret: 19. november 2024 - Udgivet: 24. december 2021

Hvordan laver man sprødt andeskind? Her viser jeg dig, hvordan du nemt og hurtigt sikrer dig, at skindet på din andesteg bliver sprødt.

Hvad er en andesteg uden sprødt andeskind?

Nej vel, og derfor viser jeg dig her, hvordan du hver gang opnår det virkelige sprøde skind på din andesteg.

Video med sprødt andeskind

I denne video kan du se, hvordan du gør:

Prik huller i skindet

Tricket er ganske simpelt: Prik huller i andeskindet, og til kan du anvende en tandstikker.

Her prikkes huller i skindet på andebrystet og lårene.

Tricket gør, at fedtet nemmere løber fra din andesteg, og dermed opnår du et meget sprødt andeskind.

Selve fremgangsmåden til andesteg finder du her i dette link, og er skindet ikke helt sprødt til sidst, kan du give anden en kort tur under grillen.

Se flere opskrifter her:

Brunede kartofler

Langtidsstegt and i ovn

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Charlotte Ryslev skriver

    november 10, 2024 at 5:55 am

    Hej Holger
    Ved du om det kan lade sig gøre at lave sprødt andeskind, på samme måde som man kan lave kyllingeskind, i ovnen, mellem to lag bagepapir med et fad over?
    Mange hilsner
    Charlotte

    Svar
  2. Carsten skriver

    december 20, 2023 at 6:06 pm

    Du beskriver et trick med at pikke huller i anden for at få sprødt skind. Men du fortæller ikke, hvordan og hvorlænge anden skal stege, eller om den skal saltes. Jeg vil gerne vide noget om dette.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      december 21, 2023 at 3:48 pm

      Hej Carsten
      Tak for det - og du kan læse mere om stegning af and her: https://madensverden.dk/stegetid-paa-and-vaegt-tid-ovn/
      Alt det bedste - og rigtig glædelig jul
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv

  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.